Χ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Σε μια ατμόσφαιρα που θα ζήλευαν και «παιδικοί φίλοι» συνεδρίασε  εχθές, πέμπτη 7.4.11, η παρέα του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Στην παρέα του Δ.Σ.  προσετέθησαν και γονείς  (Μέλη του Συλλόγου),  καθώς και νέοι Φίλοι  που με την συνδρομή του εκπροσώπου των προπονητών (κυρίως),  συνέβαλαν στο να ανέβει κατακόρυφα ο  Μ.Ο. …. «ομορφιάς» της παρέας !!!
Από το Δ.Σ.  εγκρίθηκαν ενέργειες, ακούστηκαν προτάσεις,   κατανεμήθηκαν εργασίες και πάρθηκαν αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη λειτουργία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Μερικές από τις αποφάσεις του Δ.Σ. είναι:

1.       Με χαρά καλωσόρισε το Δ.Σ. την παρουσία του κ. Χ. Παπαθανασίου στα δρώμενα του Συλλόγου. Ο κ. Παπαθανασίου που ασχολείται με Εισαγωγές Ανταλλακτικών αυτοκινήτων, με έδρα στην οδό Ν. ΤΥΠΑ 19 (Ντεπό) Θεσσαλονίκης, προσφέρθηκε να βοηθήσει το Σύλλογο όπου χρειαστεί. Είναι ο 2ος χορηγός του Συλλόγου, ο οποίος σε συνεργασία με τον κ. Ε.Ι. Κερασίδη (MAKRA) θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις συνθήκες λειτουργίας του Συλλόγου σε όλους τους τομείς.

2.       Αποφασίστηκε να συμμετέχουν όσοι από τους μικρούς μας αθλητές/τριες θέλουν στον αγώνα των 1000 μ. που θα γίνει την Κυριακή στα πλαίσια του 6ου Διεθνούς Μαραθωνίου δρόμου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Τους μικρούς μας αθλητές θα συνοδεύσει ο Έφορος Στίβου των μικρών κατηγοριών κ. Κούτρας Ιωάννης συνοδευόμενος από τον προπονητή του συλλόγου κ. Κατσίκα Φώτη.

3.       Ο Ταμίας του Συλλόγου κ. Ίλτσος Κ. θα αναλάβει να έλθει σε επαφή με τους γονείς των αθλητών  οι οποίοι δεν είναι τακτοποιημένοι οικονομικά με το Σύλλογο.

4.       Οι αθλητές/τριες που γυμνάζονται υπό την καθοδήγηση των προπονητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα πρέπει να “βγάζουν Δελτίο” στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και να αγωνίζονται για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ όποτε τους ζητηθεί.

5.       Ανατέθηκε σε τριμελή επιτροπή:  κ.  Ι. Κούτρα, κ. Σ. Καρματζόγλου και κ. Αικ. Μανιού να μελετήσουν την κατασκευή «Σημαίας» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Οι  φωτογραφίες από την πρώτη «συνεδρίαση»  του νέου Δ.Σ. 
Η πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα καθορίστηκε ως ημέρα τακτικής συνέλευσης του Δ.Σ. Έκτακτες συνελεύσεις μπορούν να γίνουν όποτε υπάρχει κάποια πρόταση για …. Καλό μεζέ!.  Ο κ. Σολομωνίδης πρότεινε … για το καλό των παιδιών μας ….  να «συνεδριάζουμε» κάθε 15 ημέρες!  Εύγε κ. Βλαδίμηρε Σολομωνίδη!

print

Written by