Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Δυναμικό το “παρών” των αθλητών του ΑΣ  ΡΗΓΑΣ στον αγώνα δρόμου 1000 μ. των μαθητών του Δημοτικού και όχι μόνον.  Ακολουθήσαμε κυρίως τους μικρούς μας αθλητές που είχαν την ανάγκη καθοδήγησης (λόγω ηλικίας) και τρέξαμε μαζί τους. Τι το θέλαμε! Χάσαμε σχεδόν από όλα τα μικρά μας! Τα αχώνευτα έτρεχαν λες και τα κυνηγούσαν.
Ο ΜΠΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1998, που έτρεξε 5.000 μ. με το σχολείο του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ήταν 1ος στην κατάταξη για την ηλικία του ,με τον πολύ καλό χρόνο 0:23:17.  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Μπράβο Θοδωρή, μπράβο σε όλα τα παιδιά αλλά και ένα μεγαλύτερο μπράβο στους γονείς που βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους και τους δίνουν την ευκαιρία, με τη βοήθεια τη δική μας, να γνωρίσουν από κοντά τον αθλητισμό.

Δυναμικό το “παρών” των αθλητών του ΑΣ  ΡΗΓΑΣ στον αγώνα δρόμου 1000 μ. των μαθητών του Δημοτικού και όχι μόνον.  

Ακολουθήσαμε κυρίως τους μικρούς μας αθλητές που είχαν την ανάγκη καθοδήγησης (λόγω ηλικίας) και τρέξαμε μαζί τους. Τι το θέλαμε! Χάσαμε σχεδόν από όλα τα μικρά μας! Τα αχώνευτα έτρεχαν λες και τα κυνηγούσαν. Δεν ξανατρέχουμε με αθλητές μας μικρούς ή μεγάλους,  θα περιοριστούμε σε δρόμους με εύκολους αντιπάλους, δηλαδή αυτούς που είναι του χεριού μας π.χ. ο κ. Γάκης και η … κ. Σοφία!!!  κ.α.

Την παρέα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ομόρφαιναν και «τα αχώνευτα» από τα Γιαννιτσά. (Είναι αχώνευτα γιατί έτρεξαν 5000 και 10000 και μας …. πλήγωσαν.  Δηλαδή εμείς τρέξαμε 1000 μ.και η κ. Σοφία με την παρέα της 10.000! πρέπει να προσέξουμε! 
Γεγονός είναι ότι όλοι χαρήκαμε τη συμμετοχή μας στον αγώνα που επιλέξαμε να τρέξουμε.

 Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η διοργάνωση, τουλάχιστον στα μικρά που έχουμε προσωπική άποψη,  κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, πέτυχαν το στόχο τους.

Ο καιρός βοήθησε με αποτέλεσμα να βρεθούν στην παραλία και  αθλητές του Συλλόγου που δεν έτρεξαν. Οι φωτογραφίες είναι από την «παρέα» αθλητών και γονέων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Συμμετείχαν και άλλοι αθλητές μας, στα 5.000 και 10.000 αλλά το πρόγραμμα ήταν διαφορετικό και δεν συναντηθήκαμε.

Περιμένουμε φωτογραφίες και από τους άλλους αθλητές του συλλόγου μας, που έτρεξαν, για να τις δημοσιεύσουμε. …..

print

Written by