ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ “ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ” ΞΑΝΑ

Ζαχαριάδης και Χειμωνίδης, ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ και ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ (ποιός νοιάζεται ποιο όνομα θα είναι μπροστά και πιο πίσω), οδηγούν το Στίβο της Θεσσαλονίκης και όχι μόνον.

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων “Β ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ”, αποτελούμενη από τους: κ. Μανιού Αικατερίνη Γ.Γ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, κ.κ. Σολομωνίδη Βλαδίμηρο, Καρματζόγλου Σταύρο, Κούτρα Ιωάννη Εφόρους Στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και τους κ.κ. Παπαϊακώβου Γεώργιο και Κατσίκα Φώτιο, προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, συναντήθηκε
με την οργανωτική επιτροπή των αγώνων “Β  ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ”, αποτελούμενη από τους:  κ.  Σαρασλανίδη Πλούταρχο, Πρόεδρο του Συνδέσμου Βετεράνων αθλητών Στίβου του Ηρακλή, τον κ. Τσίντσιλη Γεώργιο Μέλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και Βετεράνο αθλητή του Ηρακλή και τον κ. Σάββα Τιμωνίδη ψυχή των Βετεράνων αθλητών του Ηρακλή.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να καθορίσουν από κοινού το αγωνιστικό πρόγραμμα καθώς και να συζητήσουν για τα κοινά προβλήματα της διοργάνωσης των αγώνων. Η σωστή κατανομή – επιλογή ων αγωνισμάτων, στα προγράμματα των δύο αγώνων  που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους αθλητές να αγωνιστούν και να προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Θα τους δώσει μια επιπλέον ευκαιρία να πιάσουν τα όρια για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και γιατί όχι, να πιάσουν και τα όρια που θα τους οδηγήσουν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ε/Ν ή στο Παγκόσμιο  Πρωτάθλημα Π/Κ. 

Η συνεργασία των δύο Οργανωτικών επιτροπών υπήρξε ΑΨΟΓΟΣ.

print

Written by