Ο κ. ΠΑΠΑΪΑΚΩΒΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ «ΤΑΠΕΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Ο χορός των προσφορών των προπονητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ προς το Σύλλογο «καλά κρατεί». 

Τη σκυτάλη αυτή τη φορά  την πήρε ο Δρ.  Παπαϊακώβου Γεώργιος, Επίκουρος Καθηγητής  στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, με τεράστια προπονητική εμπειρία και πολύχρονη παρουσία στη διδασκαλία του Κλασικού αθλητισμού στους φοιτητές της ειδικότητας  Στίβου του ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ.

Ο κ. Παπαϊακώβου αγόρασε  πολλές «τάπες» για τα κοντάρια, με αποτέλεσμα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα κοντάρια ακόμη και οι σπασμένοι πήχεις που χρησιμοποιούνται για τη μύηση των μικρών μας αθλητών στο άλμα επί κοντώ. 

Ο κ. Παπαϊακώβου  «μας κάνει τη χάρη και την τιμή» να ανήκει στο προπονητικό δυναμικό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Δικαιολογημένα υπερηφανευόμαστε για το ανθρώπινο δυναμικό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (Διοικητικό Συμβούλιο και προπονητικό δυναμικό).  Πώς θα μπορούσαμε να μην είμαστε υπερήφανοι όταν στην παρέα μας υπάρχουν προπονητές που ασχολούνται με «τα παιδιά μας»  με ελάχιστη αμοιβή (την οποία τις περισσότερες φορές προσφέρουν για αγορά διαφόρων συσκευών, όπως προχθές ο κ. Χατζιόπουλος ή οργάνων προπόνησης όπως τώρα ο κ. Παπαϊακώβου, για να μην πάμε ακόμη  … παραπίσω και πιστέψτε με, έχουμε πολλά να πούμε…..).

Αθλητές, Φίλοι, γονείς (κυρίως όσοι είναι κοντά στο σύλλογο και έχουν άμεση σχέση με την προσπάθειά μας) προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν. Με την ευκαιρία  όλους εσάς, σας ευχαριστούμε, που με τις προσφορές σας μικρές ή μεγαλύτερες, δείχνετε ότι εκτιμάτε την προσπάθειά μας.

Κύριε Παπαϊακώβου, εκ μέρους  του ΑΣ ΡΗΓΑΣ,  των αθλητών  και αθλητριών του επί κοντώ, των μικρών που θα μυηθούν στο μέλλον στο επί κοντώ  αλλά και των φοιτητών του ΤΕΦΑΑ που θα χρησιμοποιήσουν  τα κοντάρια για την πρακτική τους δοκιμασία, σας Ευχαριστούμε.

print

Written by