ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ


ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ


·         Οριστικοποιήθηκε Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΣΕΓΑΣ.


·         Εγκρίθηκε η πρόταση του κ. Μουρατίδη για «κάτι ξεχωριστό» στα «ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ».


·         Η επιτροπή Αγώνων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα καλέσει τους ΦΙΛΟΥΣ  ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ  σε συνάντηση για τον καθορισμό των λεπτομερειών των αγώνων. (Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί από την ηλεκτρονική μας σελίδα, αφού πρώτα γίνει «μια έρευνα αγοράς» για το πότε μπορούν οι περισσότεροι).


·          Θα συντονίσει τους Φίλους Χειμωνίδη για την καλύτερη διοργάνωση των ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ. Μέριμνα της επιτροπής: Τα Μετάλλια, τα Διπλώματα και τα προγράμματα των Β’ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ.


·         Τα ονόματα των “Αθλοθετών” (όσοι προσφέρουν για τη διοργάνωση των αγώνων “ες αεί”) θα αναφέρονται στο πρόγραμμα των αγώνων.


·         Ακολουθώντας τη «φιλοσοφία» του ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ ο οποίος υπήρξε πάντοτε υπεράνω χρημάτων, αποφασίστηκε από το Δ.Σ., να καλυφθούν στο ακέραιο όλες οι υποχρεώσεις των οργανωτών προς τους συντελεστές των αγώνων.  Γραμματεία Αγώνων,  υπάλληλοι αγώνων, υπάλληλοι Σταδίου, Χειριστές ηλεκτρονικού Πίνακα, Ηλεκτρολόγοι, Κριτές  και όλοι όσοι θα χρειαστούν για τους αγώνες.


 


ΦΙΛΟΙ ΚΡΙΤΕΣ  


που θα θέλατε να Τιμήσετε Τον «ΔΑΣΚΑΛΟ» συμμετέχοντας (ίσως) αφιλοκερδώς.


ΑΘΛΟΘΕΤΗΣΤΕ  «ΕΝΑ  ΚΥΠΕΛΛΟ»στη Μνήμη Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.


(Είναι το ίδιο, κοστίζει 20 €, όσο η παρουσία των Κριτών).


Το ίδιο κάνουν  οι άνθρωποι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, οι «ΦΙΛΟΙ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ»


αλλά και Φίλαθλοι από όλη την Ελλάδα.


ΟΙ ΑΘΛΟΘΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2011


                Κάνοντας όμως αυτή την κίνηση ενισχύετε την προσπάθεια να Τιμούμε «εσαεί» τον Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.  Δείχνετε ότι συμμετέχετε ενεργά, ότι έχετε και εσείς την ίδια γνώμη για το ΔΑΣΚΑΛΟ, ότι δεν θα μείνουμε ποτέ μόνοι μας. Μόνο με την ενεργό παρουσία των «Φίλων ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» θα μπορέσουμε να επαναλαμβάνουμε για πολλά χρόνια ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ.  Εάν πολλοί  δίνουμε από λίγα, θα μπορούμε για … όσο είμαστε γεροί, να διοργανώνουμε ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ.


                Εάν πιστεύετε και εσείς ότι Ο Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ προσέφερε «κάτι» στην Κοινωνία, αν και εσείς  έχετε λόγους να θέλετε να Τιμάτε τον Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ,  βοηθήστε .  Δείξτε όμως έγκαιρα την πρόθεσή σας να βοηθήσετε στην  προετοιμασίατων αγώνων.


Μην περιμένετε να μας δείξετε τη συμπαράσταση σας  μετά τους αγώνες!  Μη μας πείτε (ίσως) την ημέρα των αγώνων, πάρτε και από εμάς ένα «κύπελλο»


Τότε  τί να το κάνουμε;  Τότε δεν το χρειαζόμαστε!


“Στην ανηφόρα θέλουμε βοήθεια στην κατηφόρα … όλα τσουλάνε μόνα τους”.


print

Written by