ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ

Με τη συμμαχία των  «Ελένη και Κώστα» είναι φυσικό σήμερα κάθε Σπίτι να έχει και κάποιον που γιορτάζει. Η Οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ έχει πολλούς και πολλές, μικρούς και μεγάλους. 

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου γιορτάζει ο κ. Ίλτσος Κώστας, Ταμίας του Συλλόγου στον οποίο ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ. Λόγω της εορτής του κ. Κώστα εγκρίθηκε από το υπόλοιπο Δ.Σ. η πρόταση: Στο επόμενο Δ.Σ. ΤΑ ΓΛΥΚΑ είναι του κ.  Ίλτσου. Κυρίες Αγάπη και Κατερίνα δεν θα δεχθούμε καμία Παρεμβολή στο κέρασμα του κ. Ίλτσου!!!!

Από το προπονητικό team γιορτάζει ο κ. Τριανταφύλλου Κώστας, και η κ. Θεοδωρίδου Κωνστάντια, τους οποίους  επίσης ευχόμαστε  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.

Από τους Αθλητές μας με Δελτίο που βρίσκονται σε επαφή με το Σύλλογο, γιορτάζουν οι:  Μπερμπέρη Ευαγγελία-Κωνσταντίνα, Εφοπούλου Ελένη, Ρεζές Παρασκευάς-Κωνσταντίνος, Παπαγεωργίου Κώστας, Τσιμπουκτσόγλου Κωνσταντίνος, Στακουλάς Κωνσταντίνος (ο αρχηγός των ΠΠ/Β).

Από τους αθλητές χωρίς Δελτίο γιορτάζουν: Κούτρα Κωνσταντίνα (μας κέρασε προκαταβολικά για τη γιορτή της),  Λαμπριανίδου Ελένη.

Σε όλους τους εορτάζοντες, γονείς των αθλητών μας, αδέρφια, συζύγους και φίλους των ανθρώπων του Συλλόγου μας ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.

Το ξεχωριστό λουλούδι αφιερωμένο σε όλους τους εορτάζοντες από τον υπογράφοντα μέσω Ελένης … ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ αχωνευτη!

print

Written by