ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Αύριο Τετάρτη 25-5-11 οι αθλήτριες του επί κοντώ Βακουφτσή Θεοδώρα., Μιχαήλ Αθηνά, και Σολομωνίδου Δήμητρα  θα μεταβούν στην Έδεσσα όπου θα αγωνιστούν ατο πρώτο Ελληνικό Γραν πρι 2011 σε μια προσπάθεια να βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις. Την αποστολή στην Έδεσσα θα συνοδεύσει ο Επίτιμο Μέλος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Ν. Μουρατίδης καθώς  και ο “βοηθός προπονητού” στο επί κοντώ Νίκανδρος Στυλιανού.

Οι υπόλοιποι αθλητές του επί κοντώ (που προπονούνται με τον κ. Κατσίκα) θα μεταβούν στο Καυτανζόγλειο κανονικά για προπόνηση στις 17:00 και θα προπονηθούν με τον κ. Παπαϊακώβου.
Οι επικοντιστές θα κάνουν «Άλματα» στην προπόνηση της Πέμπτης για να ετοιμαστούν για τον αγώνα του Σαββάτου στα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ.

Οι αθλητές που δηλώθηκαν και έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ είναι:  ΑΝΔΡΕΣ & ΓΥΝΑΙΚΕΣ.  Γιώργο Φάρμαξ “καταπληκτικέ πατέρα”! ο νεώτερος πατέρας, ο Γιώργος Γεωργιτσέλης διεκδικεί το βραβείο του “καταπληκτικού πατέρα” για το 2011, πώς τον βλέπεις;) .. για να μη ξεχνιώμαστε, το ρεκόρ σου στο Δίσκο σε περιμένει !!!

Οι μικροί μας αθλητές (ΜΙΝΙ και ΠΠ/ΠΚ-Β) ετοιμάζονται να αγωνιστούν την Παρασκευή και το Σάββατο.

Την Παρασκευή 27-5-11, είναι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ-Β (1998-1999). Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  Τους δηλωθέντες αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν θα τους βρείτε ΕΔΩ  ΠΠ/Β,  ΠΚ/Β

Το Σάββατο 28-5-11 στις 15:30  θα αγωνιστούν οι μικροί μας αθλητές (ΜΙΝΙ  2000-01-02) στο πρόγραμμα «Kids’ Athletics».
Οι ΠΠ/ΠΚ-Β θα συνεννοηθούν με τις προπονήτριές τους για το Σάββατο απόγευμα.

Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ:   Το Σάββατο 28-5-11 στα Χειμωνίδεια ξεκινάει την αγωνιστική του παρουσία για τον ανοιχτό στίβο και ο Κύπριος πρωταθλητής του επί κοντώ και αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Νίκανδρος Στυλιανού. Ο Νίκανδρος αμέσως μετά τα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ θα ταξιδέψει στην Κύπρο και με την Εθνική Ομάδα της Κύπρου θα ταξιδέψει στο Λιχτενστάιν. Εκεί θα γίνουν οι Αγώνες ΑΜΚΑ (Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης).

print

Written by