Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Με την παρουσία της αδελφής του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ κ. Ελένης Χειμωνίδου και συγγενών έγιναν τα Β ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ. Από την πλευρά των διοργανωτών  οι Αγώνες πέτυχαν το στόχο τους.  Αφενός μεν να Τιμήσουμε τη μνήμη του ΔΑΣΚΑΛΟΥ και αφετέρου να προσφέρουμε μια ακόμη αγωνιστική ευκαιρία στους αθλητές σχεδόν όλης της Ελλάδος.

Τους Αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους  παράγοντες του ΣΕΓΑΣ, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ,  των Συλλόγων, παλαιοί αθλητές,  προπονητές, και καθηγητές συνάδελφοι του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ στην ΕΑΣΑ και στο ΤΕΦΑΑ.

“ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ”

Εκπρόσωπος όλων των «συναδέλφων» του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ ο αγαπητός μας δάσκαλος  στην ΕΑΣΑ  κ. Χρήστος Χατζητάκης  «το ανθρώπινο πρόσωπο» του απρόσωπου και γεμάτου με  τους «δήθεν» καθηγητές του ΤΕΦΑΑ.  Σοφέ μας δάσκαλε Βαγγέλη Παπακυριάκου, πόσο σωστά έδωσες τον ορισμό του ΑΞΙΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ;  Σε ευχαριστούμε που έχουμε έναν μπούσουλα για να ξεχωρίζουμε τους «δήθεν» από τους «ΑΞΙΟΥΣ».

Μας συγκίνησε η παρουσία του Διονύση Ψωμιάδη (με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να βρίσκεται εκτός). Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η θέση τους και το αξίωμά τους στην ιεραρχία της Πολιτείας. Μας αρέσουν και τους «γουστάρουμε»  για αυτό που είναι. Ποτέ δεν έγιναν οι δήθεν και ποτέ δεν έπαψαν να τιμούν τους Φίλους όπως τον ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. Τι άλλο να περιμένεις στη σημερινή κοινωνία για να είσαι ευχαριστημένος όταν κάποιοι άλλοι μόλις πατήσουν  «στο χαλί» …το παίζουν  «πού σε είδα πού σε ξέρω».

Ο υπογράφων θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ γιατί χωρίς τη δική τους συγκατάθεση και τρέξιμο δεν θα είχε γίνει τίποτε. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιο, τη Γενική Γραμματέα κ. Μανιού Αικατερίνη, τον Ταμία κ. Ίλτσο Κώστα, τα μέλη κ. Δρίβα Αγάπη, κ. Σολομωνίδη Βλαδίμηρο, κ. Κούτρα Ιωάννη, κ. Γάκη Δημήτριο,  κ. Κατσάλη Τιμόθεο και (last but not least) που λένε οι φίλοι μας οι Άγγλοι, τον κ. Καρματζόγλου Σταύρο. Ζητώ συγγνώμη από όλους αλλά αυτό το «παιδί» δεν παίζεται! Είναι σαν τη Σοφία  Γκοτζαμάνη ή τον Κοσμά Χατζιόπουλο, δε γλυτώνεις με τίποτα.

Τέλος ας ευλογήσουμε και «τα γένια μας» δουλέψαμε και οι άλλοι  κ. Παπαϊακώβου Γιώργος, Σπανός Νίκος, Κυριακίδου Μαρία, Τριανταφύλλου Κώστας  και Κατσίκας Φώτης.

Ήταν κοντά μας και οι μέχρι προχθές προπονήτριές μας  κ.κ. Θεοδωρίδου Κωνστάντια, Κουγιουμτζόγλου Κατερίνα, Φώτα ζωή και Θεοδωρίδου Λυδία.

Ευχαριστώ προσωπικά τις μέχρι προχθές φοιτήτριές μου από το Α11 που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν στις απονομές των μεταλλίων και Διπλωμάτων.

Οι φωτογραφίες από τα Β ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ.

Τι να πει κανείς για τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που δεν αγωνίστηκαν αλλά ήταν εκεί και βοήθησαν. Άλλος στην “πόρτα” ο κατάλληλος! και άλλοι σε διάφορα πόστα από τα Kids’  (δύο ΤΤ), μέχρι τα νερά.

Θα ήθελα να ζητήσω σε “προσωπικό επίπεδο” συγγνώμη από τους φίλους Σπύρο Μπακάλη και Παναγιώτη Παναγιωτίδη, που δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν γιατί δεν είχαν δηλωθεί.  Συγγνώμη παιδιά αλλά ο Στίβος σημαίνει τήρηση των κανόνων. Υπήρχε η απόφαση να μην αγωνιστούν όσοι δεν μπήκαν στον κόπο να δηλωθούν και δεν ήταν δίκαιο να γίνουν εξαιρέσεις (δεν αγωνίστηκε ούτε ο Δημήτρης (400) ούτε ο νεαρός επικοντιστής κ.α.).
Σε «επίπεδο διοργάνωσης» θα σας χρέωνα αμέλεια γιατί δεν διαβάζετε την προκήρυξη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τους αθλοθέτες όχι τόσο για την οικονομική στήριξη όσο για την ηθική. Δείξατε ότι συμφωνείτε με την προσπάθειά μας και δεν είμαστε μόνοι.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους Χορηγούς του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ.κ. Κερασίδη Ι. Ε. και Παπαθανασίου Χαράλαμπο.

Τους Χορηγούς των Αγώνων, «Φίλους Χειμωνίδη»,  τον κ. Σολομωνίδη Βλαδίμηρο Μάρμαρα- Γρανίτες, το Μεταλλικό νερό ΣΟΥΡΩΤΗ, την εταιρία περιποίησης κήπων «Garden»

Με την ευκαιρία παρακαλώ τους Φίλους ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ να οργανώσουν μια συνάντηση στην οποία να συζητήσουμε – συμφωνήσουμε  για μελλοντικές εναλλακτικές λύσεις –προτάσεις, εφόσον υπάρχουν. Εάν δεν έχουμε κάποια πρόσκληση για συνάντηση, από κάποιο φίλο,  σε δύο εβδομάδες θα ορίσουμε εμείς ημερομηνία για να βρεθούμε και να συζητήσουμε.

print

Written by