ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ Α/Γ

Μπορεί το πρόβλημα με τους Κριτές του ΣΕΚΣΘ να μη λύθηκε οι αθλητές όμως αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους όπως πάντα.  Αν εξαιρέσουμε τους τραυματισμούς  που είχαμε σε αθλητές και αθλήτριες (ευχόμαστε γρήγορα περαστικά) το αγωνιστικό μέρος κύλισε ήρεμα και ομαλά. Τους νικητές /τριες τόσο στην κατηγορία Α/Γ όσο και στην κατηγορία Νέων Α και Νέων Γ θα τους βρείτε ΕΔΩ.

ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΙΜΩΝΙΔΗΣ

Έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία να ασχολούμαστε με το πραγματικά ωραίο που ίσως δεν το προσέχουν οι άλλοι.  Εμείς θα αναδείξουμε σε σημαντικό  αυτό που έκανε ο κ. Μενέλαος Τιμωνίδης στις κερκίδες του Καυτανζογλείου που  ίσως και  να πέρασε απαρατήρητο ακόμη και από αυτούς τους ίδιους τους αθλητές.  Την  μίνι έκθεση με φωτογραφικό υλικό για τους αθλητές των Συνθέτων (10θλο και 7θλο) του ανεπανάληπτου φίλου του Κλασικού αθλητισμού και ιδιαίτερα των αθλητών των Συνθέτων,  κ. Μενέλαου Τιμωνίδη.

Μακάρι  να είχαμε σε θέσεις κλειδιά για το Στίβο ανθρώπους με το μεράκι και την αγάπη του Μενέλαου Τιμωνίδη, τότε όλα θα ήταν αγγελικά πλασμένα. Στην Ελλάδα μας όμως , την Ελλάδα του σήμερα οι πραγματικοί λάτρεις του αθλητισμού βρίσκονται πίσω από την κουρτίνα στα σκοτεινά και τα ήσυχα. Απολαμβάνουν το «ευ αγωνίζεσθαι» και  προσπαθούν και προσφέρουν.

Να μην αναφερθούμε στο ποιοι έχουν στρογγυλοκαθίσει  χρόνια τώρα στις θέσεις κλειδιά και στο πόσο και τι προσφέρουν στον αθλητισμό μας και στη  νεολαία μας!

print

Written by