ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Η αγωνιστική περίοδος για το 2011 ξεκίνησε και οδεύει προς την κορύφωσή της, τουλάχιστον για τις μικρές κατηγορίες. Η κορύφωση για την κατηγορία των Α/Γ  θα μας κρατήσει μέχρι το τέλος Ιουλίου.  

«ΤΑ ΚΡΑΧΤΙΔΕΙΑ»  Σάββατο 11-6-2011 στη ΔΡΑΜΑ

Η αρχή των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων θα γίνει με την κατηγορία των Π/Κ που θα γίνει στις 18-19/6/2011 στις Σέρρες.  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν την Κυριακή το βράδυ. Μέχρι τότε οι αθλήτριες και οι αθλητές που είναι κοντά στα όρια θα επιδιώξουν να «πιάσουν τα όρια» που θα τους δώσουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στους Πανελλήνιους αγώνες.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής αθλητές και προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα ταξιδέψουν το Σάββατο στη Δράμα για να λάβουν μέρος στους αγώνες που διοργανώνει η ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ ΔΡΑΜΑΣ «ΤΑ ΚΡΑΧΤΙΔΕΙΑ».  Από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ έχουν δηλωθεί  για να αγωνιστούν στη Δράμα οι παρακάτω.

Η αναχώρηση θα γίνει από το Καυτανζόγλειο το Σάββατο περίπου 13:30. Όσοι θα έρθουν να το δηλώσουν στον κ. Κατσίκα για να ρυθμίσουμε τα αυτοκίνητα. Η επιστροφή υπολογίζεται γύρω στις 22:00. Λεπτομέρειες την Παρασκευή στην προπόνηση. Όσοι δεν θα έρθουν προπόνηση την Παρασκευή … υπάρχουν και τηλέφωνα για να συνεννοηθούμε. Την Παρασκευή θα οριστούν οι λεπτομέρειες.

 

Β΄ ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ 12-6-2011

Τους αθλητές/τριες  του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που θα αγωνιστούν στα ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ θα τους βρείτε ΕΔΩ 

Τελικά δεν θα γίνει το πρόγραμμα Kids’ Atletics στα «Ζαχαριάδεια» , όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

print

Written by