ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Την Παρασκευή 10-6-11 θα γνωρίσουν όλοι το ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ με τη βοήθεια του «Σπαστού κονταριού».  Θα κάνουμε κάτι ανάλογο με αυτό που κάναμε προχθές στην πλατεία Αριστοτέλους για χάρη των παιδιών των Δημοτικών Σχολείων της Θεσσαλονίκης.

Με την ευκαιρία, αν  παρακολουθούν τη σελίδα μας και παιδιά που δεν ανήκουν στο Σύλλογό μας και θέλουν να γνωρίσουν το άλμα επί κοντώ μπορούν να έρθουν και να δοκιμάσουν  (Τα παιδιά που δεν ανήκουν στο Σύλλογο, θα πρέπει να είναι στο Κυλικείο του Καυτανζογλείου στις 19.00 – Ψάχνουν τους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (Γκοτζαμάνη, Κυριακίδου, Χατζιόπουλο, Κατσίκα) και να συνοδεύονται από κάποιον μεγάλο που θα δώσει τη συγκατάθεσή του να δοκιμάσουν τα παιδιά στο άλμα επί κοντώ). 

 

Θα γίνουν  ορισμένες δοκιμασίες   (Δρόμος 40 μ.,  ασκήσεις εδάφους και αλματάκια πάνω από τα «αφρολέξ».  Οι μικροί μας θα χωριστούν σε δύο ομάδες. Κάθε ομάδα θα κάνει επί κοντώ  σε ξεχωριστό στρώμα στο Κεντρικό Στάδιο του Καυτανζογλείου. Όσοι τα καταφέρουν θα κάνουν και μερικούς δρόμους κρατώντας μόνοι τους το κοντάρι. Αν το κάνουν και αυτό θα μπορούν να λένε ότι γνώρισαν το επί κοντώ.

Τρέμετε Νίκανδρε και Θεοφάνη,  οι μικροί μας έρχονται με «άγριες»  διαθέσεις.

print

Written by