ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ ΔΗΜ. ΚΑΙ ΔΡΙΒΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Π/Κ

Έγινε η δήλωση του Συλλόγου για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Π/Κ. Δικαίωμα να δηλωθεί είχε η Σολομωνίδου Δήμητρα που πέτυχε καλύτερη επίδοση (3.30) από το όριο των Πανελληνίων αγώνων στο άλμα επί κοντώ (που είναι το 2.90).

Ο Λουκάς Δρίβας ήταν πολύ κοντά στο όριο (που είναι 3.70) αλλά επίσημα δεν το πέτυχε. Παρόλα αυτά ο κάθε Σύλλογος δικαιούται να δηλώσει και έναν αθλητή/τρια χωρίς  το όριο  και πιο κοντά στο όριο από τους αθλητές μας είναι ο Λουκάς (πέτυχε 3.60).

Οι δύο παραπάνω αθλητές θα εκπροσωπήσουν τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Π/Κ που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο 18-19/6/2011 στις Σέρρες.  

Ο  στόχος των αθλητών μας,  είναι να πετύχουν επίδοση καλύτερη από το ατομικό τους ρεκόρ και μια όσο το δυνατόν καλύτερη κατάταξη.

Η Δήμητρα Σολομωνίδου (95) αγωνίζεται το Σάββατο το πρωί (18-6-11 στις 08:30) στον προκριματικό του άλματος επί κοντώ με στόχο το (3.25) που είναι το όριο για να περάσει στον Τελικό (εφόσον οι αθλήτριες είναι πάνω από 12). Η επίδοση είναι στις δυνατότητες της Δήμητρας και η ίδια είναι αποφασισμένη να ξεκολλήσει από το 3.30 που είναι η ατομική της επίδοση μέχρι σήμερα. (Νοιώθει την απειλή!  του Γιώργου Τριαντάφυλλου και  βιάζεται να ξεκολλήσει από το 3.30).

 Ο Λουκάς  Δρίβας (95) αγωνίζεται την Κυριακή το πρωί  (19-6-11 ώρα 08:30) με στόχο μια καλή επίδοση και να είναι στους δώδεκα του τελικού. Το όριο για τον τελικό είναι σχετικά δύσκολο (4.10) αλλά ένας αγώνας και ιδιαίτερα στο άλμα επί κοντώ σε αυτές τις ηλικίες … κρύβει πολλά. (Θα εξαρτηθεί από το πόσοι θα δηλώσουν παρόντες στο πρωτάθλημα). Πέρυσι τέτοια εποχή το ρεκόρ του Λουκά ήταν 2.90!. Ο Λουκάς βελτιώνεται συνεχώς και σίγουρα το 3.60 που είναι η καλύτερη επίδοσή του σήμερα, δεν τον αντιπροσωπεύει.

print

Written by