ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Σήμερα το απόγευμα συγκεντρώθηκε εκτάκτως  η «κριτική επιτροπή» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για να αξιολογήσει τα έργα τέχνης των μικρών μας αθλητών.  Τα έργα χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες: Ζωγραφικής και Κατασκευών. Οι τρεις πρώτοι νικητές από κάθε κατηγορία είναι: 

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ:  1)  Λαμπριανίδου Ελένη,  2) Δαζελίδης Χάρης,  3) Κουπίδης Άλκης.  

ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ:  1)  Λαμπριανίδου Ερμιόνη, 2)  Κούτρα Κωνσταντίνα,  3) Αμπεριάδου Μάγδα. 

Οι Ερμιόνη και η Ελένη που ήταν οι πρώτες νικήτριες, εικονίζονται στη φωτογραφία με τα έργα τρους.

Στην αυριανή προπόνηση της Παρασκευής 17-6-2011 θα απονεμηθούν στους τρείς πρώτους νικητές από κάθε κατηγορία Διπλώματα και Μετάλλια
Θέλουμε να συγχαρούμε τόσο τους νικητές όσο  και όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό.  Η αλήθεια είναι ότι μερικά παιδιά έβαλαν όλα τα δυνατά τους, το πήραν ζεστά και προσπάθησαν περισσότερο.  Μερικά παιδιά προσπάθησαν μεν αλλά δεν έβαλαν όλα τα δυνατά τους.  Τόσο στον παρόντα διαγωνισμό αλλά και παντού, (στον αθλητισμό , στο σχολείο, στη μουσική κ.α.) ξεχωρίζει αυτός που προσπαθεί περισσότερο, αυτός που βάζει στόχο να πετύχει το καλύτερο, αυτός που ασχολείται σοβαρά με το θέμα. 

Για να διακριθούμε  σε οποιαδήποτε  δραστηριότητα  μας ενδιαφέρει πρέπει να προσπαθήσουμε, πρέπει να την πάρουμε στα σοβαρά, πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Αν τα κάνουμε όλα αυτά, ακόμη και όταν δεν θα είμαστε εμείς οι νικητές,  θα μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για  τη συμμετοχή μας σε κάθε δραστηριότητα.
Μπράβο παιδιά. Μπράβο σε όλους για την προσπάθειά σας.


Στους μεγάλους “διαχρονική νικήτρια” παραμένει η κ. Σοφία Γκοτζαμάμη με το ανεπανάληπτο έργο της “Ο επικοντιστής” και το “άλμα επί κοντώ“. Μια γεύση από το έργο μπορείτε να πάρετε βλέποντας τη διπλανή φωτογραφία.
Μπράβο κυρία Σοφία!!!!!!

print

Written by