ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Α/Γ

Οι διασυλλογικοί αγώνες για κάθε κατηγορία αθλητών είναι οι μοναδικοί αγώνες για κάποιους αθλητές να προσφέρουν κάτι στο Σύλλογό τους (από την απλή συμμετοχή τους μέχρι και τους 13 βαθμούς του πρώτου – με προϋποθέσεις – σε κάθε αγώνισμα). Στους αγώνες αυτούς  εμφανίζονται παλαιοί αθλητές, που διατηρούν μια κάποια φυσική κατάσταση και αγωνίζονται για τους δικούς τους λόγους ο καθένας.

Για τους σημερινούς διασυλλογικούς Α/Γ ξεχωρίζουμε τους παλαιούς μας αθλητές που ήδη δημιούργησαν οικογένεια και ενήκουν στην κατηγορία των ΥΠΕΡΟΧΩΝ Μπαμπάδων ή Μαμάδων. Η Μακρή Χρύσα (μητέρα πλέον μιας χαριτωμένης ύπαρξης) η οποία εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί και μάλιστα στο επί κοντώ. Στο αλμα επί κοντώ θα αγωνιστεί και ο “υπέροχος Μπαμπάς” Γεωργιτσέλης Γιώργος καθώς και στο Δίσκο ο “καταπληκτικός Μπαμπάς” Γιώργος Φαρμάκης. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα ούτε της Χρύσας ούτε του Γιώργου Γεωργιτσέλη ή του Γιώργου Φαρμάκη ούτε των αλλων αθλητών του Συλλόγου  … που πλέον βρήκαν το δρόμο τους στη ζωή. Η διάθεσή τους να είναι κοντά μας, μας γεμίζει και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε να είμαστε καθημερινά στο Στάδιο προσπαθώντας μαζί με όσους επιθυμούν να βρίσκονται κοντά μας.
Εμφανίστηκαν να αγωνιστούν και οι: Σαμόλαδου Έλλη, ζει πλέον στα Φάρσαλα, καθώς και ο Σπυρόπουλος Νίκος που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Το παράδειγμα των μεγαλυτέρων αθλητών ας το βλέπουν οι νεώτεροι και ας ανοίξουν ένα μικρό παράθυρο στο μυαλουδάκι  τους να δουν το πέρασμά τους από την «παρέα» που ακούει στο όνομα ΑΣ ΡΗΓΑΣ και από την πλευρά της συμμετοχής στο μοναδικό αγώνα που γίνεται για να αξιολογηθεί ο Σύλλογος.

Η συμμετοχή στους Διασυλλογικούς αγώνες έχει δύο «πλευρές».

Α) Οι αθλητές που μπορούν εύκολα να πιάσουν τα όρια βαθμολογίας και δεν έρχονται και β) Οι αθλητές που δεν πιάνουν τα όρια, (δεν υπάρχει περίπτωση να βαθμολογηθούν)  και όμως έρχονται και προσπαθούν!

Πέστε μου εσείς, ποιοί νομίζετε ότι είναι κοντά μας;  Σε ποιούς νομίζετε ότι χαλαλίζουμε τις χιλιάδες ώρες που ξοδέψαμε προσπαθώντας,  μαζί τους,  να εκπληρώσουμε ένα από τα νεανικά τους όνειρα;
 

Δεν αναφερόμαστε στους δικαιολογημένα απόντες.
Ο Νίκανδρος Στυλιανού π.χ. δεν θα αγωνιστεί για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ διότι «τον στείλαμε» να αγωνιστεί για τον σύλλογό του στην Κύπρο.  Οι Παγκύπριοι είναι πιο σοβαροί αγώνες για τον Σύλλογο που ανήκει στην Κύπρο (Γ.Σ. ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ) από το Διασυλλογικό της Ελλάδος.
Η Αθηνά Μιχαήλ ανήκει επίσης και σε σύλλογο της Κύπρου. Η Αθηνά αγωνίζεται στην Κύπρο αύριο οπότε, θα αγωνιστεί σήμερα το απόγευμα για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και στη συνέχεια, μέσω Αθηνών, θα πετάξει στην Κύπρο για να αγωνιστεί και για το Σύλλογό της στην Κύπρο!
Τι να πεις;  Ας τα βλέπουν όσοι/ες με μεγάλη ευκολία-αδιαφορία διαγράφουν τις “μοναδικές τους υποχρεώσεις” προς το σύλλογο.

Καλά να περνάτε όλοι σας.

print

Written by