ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Υπάρχουν δύο εκδηλώσεις ακόμη για να πούμε ότι μπορούμε να χαλαρώσουμε.
Η πρώτη είναι η συμμετοχή μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ που θα γίνει σε δύο ημέρες (29/30-7-11).

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΪΚΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Η δεύτερη είναι μια δέσμευση του υπογράφοντος για την Τρίτη 2 Αυγούστου για διδασκαλία του άλματος επί κοντώ (με το Σπαστό κοντάρι) σε παιδιά του Δημοτικού Σχολείου στην Κατασκήνωση στο Πάικο Γιαννιτσών. Αν με ρωτήσετε πως έφτασε η χάρη μας στην κατασκήνωση στο Πάικο, θα σας παραπέμψω μόνο στο όνομα Σοφία Γκοτζαμάνη. Έχοντας σχέση με τη Σοφία μπορείτε να κάνετε πράγματα που ούτε τα είχατε φανταστεί. Το επί κοντώ λοιπόν μπήκε στο πρόγραμμα των “Ολυμπιακών Αγώνων”! της κατασκήνωσης, το οποίο προγραμμάτισε η κ. Γκοτζαμάνη Σοφία … από το προηγούμενο καλοκαίρι! Πιστεύουμε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην τόσο τιμητική πρόσκληση των οργανωτών της κατασκήνωσης και να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν και το άλμα επί κοντώ και μάλιστα μακριά από το οργανωμένο στάδιο … στην κατασκήνωση.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ
Μετά την Τρίτη ο επίσημος ΑΣ ΡΗΓΑΣ (οργανωμένη παρουσία των προπονητών) δεν θα υπάρχει στο Καυτανζόγλειο. Είναι όμως τόσο ισχυρό το δέσιμό μας με το Στάδιο που όλοι μας τα κενά μας από τις διακοπές θα τα περνάμε στο Στάδιο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και εσείς (τουλάχιστον τα μεγαλύτερα παιδιά). Όταν θα βρίσκεστε Θεσσαλονίκη και δεν έχετε τι να κάνετε πεταχτείτε μέχρι το Στάδιο με στόχο να κάνετε μερικές στροφές, όλο και κάποιον από εμάς θα βρείτε. Επίσημα ο Αύγουστος για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι μήνας ξεκούρασης.
Μη σταματάτε να επισκέπτεστε τη σελίδα μας, από όπου και να βρισκόμαστε θα κρατάμε επαφή.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους, γεροί και δυνατοί να γυρίσουμε στις προπονήσεις σταδιακά από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου (εβδομάδα προσαρμογής). Από Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου αρχίζουν “τα όργανα”. Θα βρείτε ανακοίνωση για την ακριβή ημέρα και ώρα που θα αρχίσουν οι προπονήσεις.
ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.

print

Written by