Ο ΣΕΓΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α/Γ

Άλλη μία αγωνιστική περίοδος έφτασε στο τέλος της με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των δύο μεγαλύτερων κατηγοριών Α/Γ και (Νέων Α/Γ κάτω των 23 ετών).   Δεν θα σταθούμε στα αποτελέσματα (μπορούμε να τα βρούμε στη σελίδα του ΣΕΓΑΣ) ούτε θα αναφερθούμε στις επιτυχίες των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (θα το κάνουμε στη συνέχεια), ούτε καν θα σχολιάσουμε το πρωτάθλημα στο σύνολό του  (γιατί δεν έχουμε προσωπική άποψη από όλα τα αγωνίσματα).  

Ξέρετε ότι έχουμε το δικό μας τρόπο σκέψης και τη δική μας φιλοσοφία. Εστιάζουμε και εμβαθύνουμε σε ενέργειες ή παραλείψεις που ίσως για πολλούς  από εσάς, τους φίλους της σελίδας μας, να αποτελούν «ψιλά γράμματα».  Θα μπορούσε κάποιος να το δει και έτσι, όμως ο τρόπος σκέψης μας και αξιολόγησης των γεγονότων  μας επιβάλει να αναδείξουμε σε θέμα την ιστορία του αθλητή του επί κοντώ του Γ.Σ. Τρικάλων Βαγγέλη Γεωργίου.

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Γνωρίζουμε από κοντά την μακρόχρονη παρουσία του κ. Γεωργίου στο επί κοντώ,  ο οποίος  σε συνθήκες καθόλου ευνοϊκές για το δύσκολο αυτό αγώνισμα,  στα Τρίκαλα προσπαθεί και μάχεται.  Είναι ο μόνος αθλητής του επί κοντώ  από τη Θεσσαλία που για πολλά χρόνια εμφανίζεται με αξιώσεις στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και τους διάφορους αγώνες.

Για το 2011, που όπως δηλώνει ο ίδιος, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν η τελευταία αγωνιστική του παρουσία, κατόρθωσε να πετύχει το όριο συμμετοχής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ και να διεκδίκησε με αξιώσεις τη συμμετοχή του στον Τελικό του αγωνίσματος. 

Ο Βαγγέλης επέτυχε 4.30 με την πρώτη, στον προκριματικό και με βάση τις συνθήκες θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος  ανεξάρτητα από την ταλαιπωρία που υπέστη  από τα λάθη των διοργανωτών. Ευχόμαστε στον Συμπαθέστατο και αγαπητό φίλο Βαγγέλη,  υγεία και  επιτυχία στη ζωή του με ό,τι ασχοληθεί και είμαστε σίγουροι ότι το «ένα του μάτι» θα είναι πάντα στραμμένο στο άλμα επί κοντώ, αγώνισμα που τόσο πολύ αγάπησε και με τόσο κόπο  υπηρέτησε.

Κύριε Πρόεδρε, κύριε Βασίλη Σεβαστή,  

Ποιος θα ζητήσει συγγνώμη από τον συμπαθέστατο αθλητή Βαγγέλη Γεωργίου (από τη «μαύρη τουλίπα»  που κατόρθωσε να ανθίσει σε τόσο αντίξοες συνθήκες) για τα λάθη που  τον ταλαιπώρησαν ψυχικά. Ταλαιπωρήθηκε  χωρίς ο ίδιος να ευθύνεται  στο ελάχιστο, αφού ο προκριματικός έγινε σε δύο γκρουπ  και δεν μπορούσε να ξέρει αν προκρίνεται ή όχι.  

Ποιός από τους  ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ  ζήτησε ή θα ζητήσει συγγνώμη από τον συμπαθέστατο αθλητή των Τρικάλων,  ο οποίος κατάφερε να είναι στον Τελικό (με δική σας απόφαση)  και στη συνέχεια, απρόσωπα και με εγκληματική αδιαφορία και ΑΝΕΥΘΥΝΑ  … είδε τον τελικό από τις κερκίδες;

Το να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να ζητάμε συγγνώμη δείχνει δύναμη και όχι αδυναμία.  Τουναντίον, το να καλύπτουμε τα λάθη μας  ρίχνοντάς τα ο ένας στον άλλον,  συντελεί στο να βαρύνουν τα λάθη στον απρόσωπο ΣΕΓΑΣ  του οποίου όμως προΐσταται ο κ. Βασίλης Σεβαστής.

Κύριε πρόεδρε,
οι υπεύθυνοι (αν εντοπίζονται) ή Ο …  ΣΕΓΑΣ
ΟΦΕΙΛΟΥΝ  ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ Κ.  ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

print

Written by