ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ! Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗ


Ο ΓΑΜΟΣ.  Στο εξωκκλήσι της Παναγίας Φανερωμένης που βρίσκεται 2-3 χιλιόμετρα μετά τη Ν. Σκιώνη Χαλκιδικής,  επάνω στο δρόμο και δίπλα στη θάλασσα, έγινε ο γάμος του Γιώργου Γεωργιτσέλη και της Βερόνικας Θεοδώρου. Η σκιά των δένδρων  και το δροσερό θαλάσσιο αεράκι   βοήθησαν στην ολοκλήρωση των δύο Μυστηρίων (Γάμου και Βαπτίσεως) με τις καλύτερες συνθήκες.

Η ΝΥΦΗ  ΗΡΘΕ … ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!   Το εξωκκλήσι εκτός από τον  δροσερό προαύλιο χώρο που διαθέτει (βρίσκεται στη σκιά δύο μεγάλων πλατάνων) διαθέτει και μια μικρή προβλήτα όπου προσέγγισε το … σκάφος με το οποίο έφτασε η νύφη! Από αλλού την περιμέναμε – από αλλού μας ήρθε!!!

ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ. 
Το Μυστήριο του γάμου ακολούθησε το Μυστήριο της βαπτίσεως  του γιού του ζεύγους  …  και το όνομα αυτού «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ». Κουμπάροι και Νονοί: Δημήτρης Πατσουκάκης και Μαρία  Ιγνατιάδου.

TO BEACH PARTY. 
Ακολούθησε  Party στην παραλία «η άσπρη άμμος», στο οποίο τα πάντα ήσαν υπέροχα. Υπήρχαν δροσιστικά ποτά, φαγητά, φρούτα, γλυκά (κατά βούληση) τα οποία απολάμβαναν οι καλεσμένοι μπροστά στα καταπληκτικότερα γαλαζοπράσινα νερά της Χαλκιδικής, είτε καθισμένοι σε τραπέζια, είτε αραχτοί στις ξαπλώστρες με το μαγιό..
Γαμπρός, νύφη, βαπτιζόμενος, νονοί, κουμπάροι, πεθεροί, πεθερές, συγγενείς και καλεσμένοι φίλοι, με το μαγιό ή με ρούχα, μικροί ή μεγάλοι συμμετείχαν στο καλοκαιρινό παραθαλάσσιο γλέντι, του οποίου η επιτυχία ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η άνεση, η χαλαρότητα και η ζωντάνια των πρωταγωνιστών, καθώς και η δροσερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι  και συγγενείς, οδήγησε σε ένα γλέντι παρόμοιο του οποίου δεν ξαναζήσαμε.

Συγχαρητήρια στους εμπνευστές αυτής της εκδήλωσης, που στο κατακαλόκαιρο και μάλιστα στο καταμεσήμερο κατάφεραν να «αμπαλάρουν» την πιο  σημαντική μέρα της ζωής τους με ένα τόσο όμορφο και δροσερό πέπλο. 
ΓΙΩΡΓΟ – ΒΕΡΟΝΙΚΑ – ΒΑΓΓΕΛΗ, Ευχόμαστε, «η ζωή σας» να είναι δροσερή και  ευτυχισμένη όπως οι καταπληκτικές ώρες που περάσαμε “στις χαρές σας”.

print

Written by