ΤΟ ΠΡΩΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012

Δικαιολογούμε την παρουσία μας στο Δ.Σ. (το παίζουμε γραμματέας, κρατάμε τα πρακτικά) και έτσι έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε στο Κέντρο λήψεως αποφάσεων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Με 7 παρόντα μέλη και δύο δικαιολογημένους απόντες κύλισε ομαλά και υπέροχα (ως συνήθως) το Δ.Σ.  Ελήφθησαν αποφάσεις για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου με κεντρικό σημείο, την  «αυτοδυναμία» του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια από …. (μην τα μαθαίνετε και όλα, αυτά αφορούν στο Σύλλογο!)  Θα ενημερώσουμε λεπτομερώς τους γονείς και τα μέλη του Συλλόγου σε «συγκέντρωση γονέων» που θα γίνει τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ώρα 19:15 στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» στο Καυτανζόγλειο.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

1) Συνδρομές αθλητών προς το Σύλλογο (σε Ετήσια Βάση – τρεις δόσεις).
2) Συγκέντρωση Γονέων, Δευτέρα 3-10-11 ώρα 19:15.
3) Σχολεία …
4) Αγώνες …
5) Διαδίκτυο …
6) Εκδηλώσεις …

ΤΑ “ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ” ΣΤΙΣ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ Δ.Σ.

Βέβαια εμάς δεν μας απασχολούν τόσο οι αποφάσεις αλλά … θυσιαζόμαστε! και συμμετέχουμε στην κοπιαστική και ψυχοφθόρο διαδικασία των αποφάσεων για να κρατήσουμε τα πρακτικά του Συμβουλίου. Αναγκαζόμαστε και υπομένουμε  τις παντός είδους προκλήσεις  (ποτά, φαγητά, γλυκά … ). Τη μια με τις χαρές του Α΄, την άλλη με την «large» διάθεση της Β΄ και την …τελευταία,  με τον εγγονό του κ. Κατσάλη Τιμόθεου τα γλυκά και τα κεράσματα πέφτουν σύννεφο. (Βαγγέλη Κατσάλη “να σας ζήσει” ετοιμάζω Δελτίο αθλητή για τον πιτσιρικά).

Δεν είναι τυχαίο  που στο Δ.Σ. κάθε φορά έχουμε και εκπροσώπους γονέων ή αθλητών. Αυτή τη φορά εκπρόσωπος των αθλητών ήταν η αθλήτρια Δήμα Νικολέττα (η οποία μας …   ρήμαξε τα γλυκά!  «Κάνε και λίγο κράτει» κορίτσι μου, τα κιλά … περίσσεψαν, το παντελόνι σκίστηκε δεν σε χωράει πλέον!).

Οι φωτογραφίες από το Δ.Σ. Της 8-9-11.

print

Written by