Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΠ-ΠΚ/Β ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

Τελικά, δεν θα μεταβούμε στον Πολύγυρο για τους σημερινούς αγώνες των ΠΠ-ΠΚ/Β. Από τους αθλητές που έχουν ΔΕΛΤΙΟ και είχαν δηλωθεί να αγωνιστούν, αρκετοί δήλωσαν «αδυναμία» συμμετοχής για διάφορους λόγους. Ως εκ τούτου δεν συμπληρώσαμε τον  αριθμό (10) των αθλητών,  που είχαμε ορίσει ως «προαπαιτούμενο» για να μεταβούμε στον Πολύγυρο. Ο αγώνας του Πολυγύρου θα έπρεπε να συνδυαστεί και με ένα δεύτερο αγώνα (μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου ) για να αξιολογηθεί ο Σύλλογος για το 2010-11 (να πάρει τους 10 βαθμούς)!  Δεύτερος αγώνας ήταν μόνον αυτός των Σερρών το επόμενο Σάββατο. Άρα ούτε στις Σέρρες θα ταξιδέψουμε.
Ετοιμαζόμαστε για τους προσεχείς αγώνες των ΠΠ-ΠΚ /Β και των ΜΙΝΙ (πρέπει να έχουν ΔΕΛΤΙΟ) που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη. (Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ούτε και φέτος τα πήγε και πολύ καλά στη διοργάνωση αγώνων Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)!

Υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά στους γονείς ότι δεν είμαστε ιδιωτικό Γυμναστήριο είμαστε ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ και η μόνη υποχρέωση των αθλητών μας προς το Σύλλογο είναι να αγωνίζονται όταν ο Σύλλογος τους το ζητάει, τους δηλώνει. (Στην ηλικία των ΠΠ-ΠΚ/Β μετράει η παρουσία των αθλητών, οι σύλλογοι βαθμολογούνται ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων αθλητών με ανώτατο όριο τον αριθμό 10) δεν έχει σημασία αν ο αθλητής είναι πρώτος ή … τελευταίος).  Άρα όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας (1998-99 για φέτος, δηλαδή 12-13 ετών κάθε χρόνο) μπορούν να προσφέρουν στο Σύλλογό τους  ακόμη και χωρίς ξεχωριστά αθλητικά προσόντα.

Σε μεγαλύτερες ηλικίες για να βαθμολογηθεί ο αθλητής είναι πολύ πιο δύσκολο (πρέπει να πιάσει κάποιο όριο στο αγώνισμά του αλλά και να είναι στις όσο δυνατόν καλύτερες θέσεις του αγωνίσματός του 1ος, 2ος, … κ.ο.κ.),  κάτι που δεν καταφέρνουν όσοι δεν διαθέτουν ξεχωριστά αθλητικά προσόντα ή δεν προσπαθούν  «δεν τα καλλιεργούν» όσο χρειάζεται.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ  2010-2011 (ανεπίσημη). Η επίσημη – οριστική αξιολόγηση των συλλόγων (πόσους βαθμούς μάζεψε ο κάθε σύλλογος) και  κατάταξη τους (σε ποια θέση βρίσκεται ο κάθε σύλλογος μεταξύ των 320 συλλόγων που υπάρχουν στην Ελλάδα) θα ανακοινωθεί από τον ΣΕΓΑΣ στις αρχές Οκτωβρίου.

ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ – Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ

print

Written by