25 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ «1η ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

Πρωτόγνωρη εμπειρία για αρκετούς από εμάς ήταν η συμμετοχή μας στην πεζοπορία στο Χορτιάτη. Οι  Έφοροι Στίβου:  Η συνδρομή στην επιτυχία της πεζοπορίας των 3 Εφόρων Στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ.κ. Σολομωνίδη, Κούτρα και Καρματζόγλου (φώτο) ήταν ξεχωριστή. Μπαμπάδες, μαμάδες, προπονητές, σύζυγοι, αθλητές και φίλοι, όλοι χάρηκαν την πρώτη πεζοπορία στο Χορτιάτη. «Πρώτη»,  γιατί σίγουρα θα ακολουθήσει και δεύτερη και Τρίτη και … πολλές άλλες, γεροί να είμαστε).
Όλοι μαζί, ανεβήκαμε μέχρι το καταφύγιο του Χορτιάτη.  Στη συνέχεια 10 «παιδαράδες» συνέχισαν για μια μεγαλύτερη διαδρομή ενώ οι άλλοι «οι όμορφοι» γυρίσαμε από την ίδια διαδρομή με μικρές παραλλαγές στα μονοπάτια. Στην επιστροφή και στη διαδρομή των «όμορφων» χαρήκαμε από τις καστανιές και τα βατόμουρα μέχρι και τη συνάντηση με ένα συμπαθητικό φιδάκι το οποίο «έπιασε»!  ο κ. Σολομωνίδης  για να το φωτογραφήσουμε.

Το μήνυμα που λάβαμε από τον κ. Καρματζόγλου μιλάει για «Άγιο Διονύσιο, στον Όλυμπο» για την επόμενη εξόρμηση.

Ευχαριστούμε τον κ. Κούτρα Ιωάννη, που είχε την ιδέα, αλλά και πρωτοστάτησε στην πραγματοποίηση, της «1ης πεζοπορίας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ».

Προσωπικά …  σκέφτομαι ήδη τη «2η πεζοπορία»!!!

Οι φωτογραφίες ενδεικτικές από την πεζοπορία στο Χορτιάτη.

print

Written by