ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ
Γυρνώντας σπίτι  μετά από τις απογευματινές εκδηλώσεις του Συλλόγου,  με ρώτησε η σύζυγος μου “πως πήγατε”;
Αυθόρμητα απάντησα …  «θρίαμβος»!!!
Έτσι ένοιωθα,  τόσο καλά κύλισαν Ο Αγιασμός αλλά και η συγκέντρωση των γονέων του Συλλόγου (τουλάχιστον για τα δικά μου κριτήρια).
Στο πρώτο σκέλος (τον Αγιασμό) μεγάλο μέρος από την επιτυχία της εκδήλωσης το δικαιούται ο Πατέρας Νικόλαος από την ενορία της Παναγίας Φανερωμένης, ο οποίος υπήρξε ΑΨΟΓΟΣ.  Μετρημένος και  Σωστός που μπορεί με τον λιτό και προσεγμένο του λόγο αφενός μεν να καθηλώσει τους μικρούς μας επαναστάτες για όσο χρόνο χρειάζεται ο Αγιασμός αλλά και ΙΕΡΕΑΣ με κάθε έννοια του όρου, που μπορεί να κερδίσει και τους μεγάλους. Πατέρα Νικόλαε σε Ευχαριστούμε.


Οι φωτογραφίες από τον Αγιασμό της αίθουσας Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.

Μετά τον αγιασμό δόθηκαν και τα βραβεία στους νικητές των παρουσιών αλλά και στους αθλητές με την καλύτερη “πρόοδο” τους νικητές του (Point System), του μηνός  Σεπτεμβρίου.
Οι νικητές των δύο κατηγοριών,  με τον Βασίλη Λόλα να είναι και στις δύο κατηγορίες.

 

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Στον ίδιο «Αγιασμένο χώρο» έγινε τελικά και η συγκέντρωση των γονέων. Έγινε ενημέρωση των νέων γονέων στο σύλλογο πάρθηκαν αποφάσεις και ακούστηκαν προτάσεις. Προτάσεις που στόχο έχουν να βελτιώσουν  το ήδη φανταστικό κλίμα του συλλόγου. Νέοι γονείς στο σύλλογο  ή κηδεμόνες (με αισθητή την παρουσία των παππούδων) ενσωματώθηκαν με τους παλιούς γονείς και όλοι μαζί ασχοληθήκαμε με το καλό του συλλόγου, το καλό των παιδιών μας. Ακούστηκε  πολλές φορές ότι ο σύλλογός μας «είναι σχολείο» και ότι η αναφορά  του ονόματος «ΡΗΓΑΣ»,  στα πηγαδάκια των γονέων στο Στάδιο συνεχώς αυξάνεται. 47 ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ  ΤΜΗΜΑ   5-6 ΕΤΩΝ    (ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ)

Δημιουργείται Τμήμα ηλικίας 5-6 ετών (του δίνουμε το όνομα «ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ», το οποίο θα λειτουργεί  ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  από τις 19.00 μέχρι τις 20:15 (παράλληλα με τα άλλα τμήματα για να εξυπηρετούνται οι γονείς  που έχουν και μεγαλύτερα παιδιά).
Ακούστηκαν αρκετές προτάσεις μερικές από τις οι οποίες θα συζητηθούν στο προσεχές Δ.Σ. και θα ανακοινωθούν.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. Θεοφανίδης Θεοδόσιος, κάλεσε του γονείς να παραστούν στο ανοικτό Δ.Σ. που θα γίνει μεθαύριο ΠΕΜΠΤΗ 6-10-11 στο «γραφείο» του κ. Πατσουκάκη “Ο ΓΙΑΝΝΗΣ” Κλεάνθους 54, Κ. Τούμπα. Ελάτε να σας κεράσουμε !!! (ούτως ή άλλως, πληρώνουμε «ρεφενέ» !!!!).

print

Written by