Η κ. ΡΑΧΗΛ ΤΣΕΛΕΠΙΔΟΥ – ΚΑΙ ΟΙ «PEAKABOO» ΜΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΑΝ!

Όπως γράψαμε και προχθές, με την ευκαιρία της συμμετοχής της αθλήτριας του συλλόγου μας Αθηνάς Μιχαήλ στα Καλλιστεία, “ο μπαξές” του ΑΣ ΡΗΓΑΣ διαθέτει απ’ όλα!

Στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση που έγινε στο κέντρο «ΓΑΙΑ» στα Λαδάδικα η κ. Ραχήλ Τσελεπίδου (σύζυγος του Εφόρου του τμήματος κ. Σταύρου Καρματζόγλου) και τραγουδίστρια στο καταπληκτικό μουσικό συγκρότημα “PEAKABOO” της Θεσσαλονίκης,  μας απογείωσαν.

Παρακολουθήσαμε από κοντά όλο το πρόγραμμα του συγκροτήματος, παρέα με αθλητές, γονείς αθλητών και φίλους και οι εντυπώσεις μας τόσο από την κ. Ραχήλ όσο και από τους συναδέλφους της στο μουσικό συγκρότημα είναι οι καλύτερες.

Συγχαίρουμε τόσο τους  «PEAKABOO» όσο και την κ. Ραχήλ για τη χθεσινή τους παρουσία και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις νέες καλλιτεχνικές τους δημιουργίες.

Στις φωτογραφίες:  Η Ραχήλ και ο Σταύρος με την οικογένεια της Ραχήλ (ομολογουμένως … ομορφόσογο!), η Δήμητρα Σολομωνίδου με τον (παιδαρά) συνοδό της Βλαδίμηρο, ο Σταύρος Καρματζόγλου με τον Δημήτρη Γράβαλο, οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (Δήμητρα, Νίκανδρος, Παναγιώτης-Φίλιππος, Έλλη, Θεοδώρα) και η Ραχήλ που εκτός από την καταπληκτική της φωνή διαθέτει και άψογο στυλ αλλά και θαυμάσια κίνηση (τόσο μας εντυπωσίασε που μαζί με το αυτόγραφο που θα της ζητήσουμε, θα της ζητήσουμε να μας υπογράψει και …  δελτίο στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ).

print

Written by