Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ «ΑΛΜΑΤΩΔΩΣ»

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ούτε και εμείς δεν περιμέναμε τόσους γονείς να προτιμούν το μικρό μας Σύλλογο και να φέρνουν τα παιδιά τους.  Μας συγκινεί και μας ικανοποιεί  ο ρυθμός προσέλευσης των νέων αθλητών στο σύλλογο.  Παιδιά που ήρθαν στην πρώτη προπόνηση, στην επόμενη έρχονται παρέα με το φίλο τους ή τον ξάδελφο τους.  Δεν είναι λίγοι οι γονείς που “ψάχνουν και μας επιλέγουν”  από την ηλεκτρονική μας σελίδα. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη, δεν είναι επαγγελματική αλλά, ίσως «δείχνει το μεράκι»  και τη διάθεση με την οποία θα ασχοληθούμε και με τα παιδιά σας.
Μας Τιμά ιδιαίτερα και ευχαριστούμε τους Συναδέλφους Γυμναστές, (παλαιούς και νεότερους, Καθηγητές μας, Συναδέλφους μας ή παλαιούς Φοιτητές μας),  οι οποίοι στέλνουν τους φίλους τους και τους γνωστούς τους «συστημένους» στο Σύλλογο…

Σε κάθε προπόνηση θα περνάμε  τις φωτογραφίες των νέων παιδιών χωρίς ονόματα τις δύο πρώτες εβδομάδες.   Μετά από δύο εβδομάδες οι νέοι αθλητές που θα “τακτοποιηθθούν” θα περαστούν στις ηλικιακές τους κατηγορίες με ονόματα και ημερομηνίες γέννησης. Η οριστική τοποθέτηση σε ομάδες προπόνησης θα γίνει στο τέλος του μηνός.  Στις δύο τελευταίες προπονήσεις ήρθαν οι παρακάτω νέοι αθλητές:

Παπαγεωργίου Γ. 04

print

Written by