Ο ΣΕΓΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΡΟΛΑ «ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ»;

Η τελευταία πρόσκληση του ΣΕΓΑΣ σε  Έκτακτη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων των σωματείων – Μελών μιλάει για κλείσιμο του «μαγαζιού». Ένα από τα θέματα (το Νο  3) της Ε.Γ.Σ. που θα γίνει 28/29-10-2011* στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Α.) στην Αθήνα είναι :
1.   ……..
3.
 Λήψη απόφασης για αναστολή δραστηριοτήτων και ματαίωση προγραμματισμένων αθλητικών εκδηλώσεων.


* Προσοχή  (15-10-11 Πηγή: Stivoz.gr). Το διοικητικό συμβούλιο, αποφάσισε ακόμη, ότι η Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας δεν θα γίνει στις 28 Οκτωβρίου, αλλά ένα μήνα μετά ώστε να υπάρχει πλήρη εικόνα για την κατάσταση και τις προθέσεις της πολιτείας όχι μόνο για το τι θα γίνει με τα φετινά οφειλόμενα, αλλά και για τον προϋπολογισμό της νέας σεζόν.

 

Και μόνο το γεγονός που θα κληθούν οι εκπρόσωποι των συλλόγων να αποφασίσουν (να ψηφίσουν τη συγκεκριμένη πρόταση) δείχνει την κατάντια του Ελληνικού Αθλητισμού.

Τώρα που το χρήμα στέρεψε από την Πολιτεία (κακώς σε αυτό το επίπεδο για τον αθλητισμό),  τα πάντα θα σταματήσουν;  Οι εκπρόσωποι των συλλόγων καλούνται να αποφασίσουν για ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ και ΜΑΤΑΙΩΣΗ προγραμματισμένων αθλητικών εκδηλώσεων!

Φίλοι του αθλητισμού, γονείς και κηδεμόνες των παιδιών (αυτής της εποχής!) δραστηριοποιηθείτε, πάρτε θέση, βοηθήστε με κάθε τρόπο.

Η Ομοσπονδία πρέπει να παραμείνει «ενεργή» ακόμη και με τα λίγα, τα όσα τελικά θα καταλήξουν στα άδεια της ταμεία. Το κλείσιμο «του μαγαζιού» θα έχει ολέθρια αποτελέσματα στην ποιότητα ζωής των παιδιών μας.

Η περίοδος «των παχιών αγελάδων» τελείωσε·  όσοι φάγανε φάγανε!  Όσοι «το έπαιξαν κάποιοι»  στην πλάτη όλων μας, θα κάνουν από μόνοι τους στην άκρη (αφού δεν  υπάρχει χρήμα!).

 Όσοι όμως θα μείνουν για να υπηρετήσουν τον αθλητισμό, αυτό το κοινωνικό αγαθό, θα πρέπει να σφίξουν τα ζωνάρια τους και να έρθουν ο ένας πιο κοντά στον άλλο για να διατηρηθούν ζεστοί, για όλο το διάστημα «των ισχνών αγελάδων» που δυστυχώς προβλέπεται … μακρύ.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Γ.Σ.

print

Written by