ΟΛΥΜΠΟΣ «ΝΑ ! ΚΑΙ ΟΙ “ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ” ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΞΩ»

ΟΛΥΜΠΟΣ «ΝΑ !    ΚΑΙ ΟΙ “ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ” ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΞΩ»

Δεκαοχτώ (18) «ορειβάτες» κατέκτησαν τον Όλυμπο.

Τα πάντα κύλισαν ομαλά και  όμορφα στη σημερινή εξόρμηση στο χιονισμένο Όλυμπο. Τα χιόνια του Ολύμπου δεν κατάφεραν να μας φτάσουν! πού να μας πετύχουν! Κινηθήκαμε τόσο γρήγορα και έξυπνα!

Σε τίτλους – οι δραστηριότητές μας.

  • Συναντηθήκαμε στο προκαθορισμένο σημείο, στην ώρα μας! 10:30
  • Ξεκινήσαμε 10:45, Εγγλέζοι!!!
  • Περπατήσαμε στο μονοπάτι Ε4. Περάσαμε γέφυρες, ανεβήκαμε, κατεβήκαμε.
  • kάναμε τις στάσεις μας, φάγαμε τα «ψιλά μας», βγάλαμε τις φωτογραφίες μας.  
  • Όχι μόνο δεν αφήσαμε σκουπίδι αλλά στην επιστροφή τα παλικάρια μας βγάλανε σακούλα και μάζευαν τα λίγα σκουπίδια που συναντούσαμε στο μονοπάτι.   Εύγε!

Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ κ. ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ (ΕΦΟΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ)

Ήταν μεσημέρι όταν φτάσαμε στο χώρο που είχαμε αφήσει τα αυτοκίνητα, σχετικά ιδρωμένοι και με κίνδυνο κάποιοι να κρυώσουμε! Τότε ξεπρόβαλε η έκπληξη!  18 υπέροχα και χοντρά μπουφάν στα χρώματα του συλλόγου (κόκκινα) ξεπρόβαλαν και μας ζέσταναν. Ήταν η προσφορά του «κρυφού»  Χορηγού του συλλόγου μας κ. Σολομωνίδη.
Τα βάλαμε βγήκαμε τις φωτογραφίες μας και αποκτήσαμε «κύρος». Μας έβλεπαν στα κόκκινα, πανέμορφους και μας … ζήλευαν.
Ανανεωμένοι ζεστοί και στα κόκκινα, αφού επισκεφτήκαμε την παλαιά μονή του Αγίου Διονυσίου, οδηγήσαμε τα 2 χιλιόμετρα και  καταλήξαμε στο Καταφύγιο «Πριόνια». 

ΟΙ “ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ” ΚΑΙ Η ΚΙΘΑΡΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Εκεί, με το καταφύγιο να είναι γεμάτο, επιλέξαμε να καθίσουμε και να φάμε τη φασουλάδα μας ή τη γίδα βραστή ή τα λουκάνικά μας …  ΕΞΩ! Θερμοκρασία κοντά στο Μηδέν!  Ναι έξω καθίσαμε, όλοι μαζί και οι 18 παιδαράδες και όχι μόνο φάγαμε με την ησυχία μας, όχι μόνον τραγουδήσαμε με τις κιθάρες μας αλλά “τους κουφάναμε” όλους.
Το πιο καλό ακούστηκε από κάποιον κύριο που προσπαθούσε να πείσει την παρέα του να καθίσουν και αυτοί έξω.  
«Να ! και οι ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ έξω κάθονται», τους είπε, δείχνοντας την παρέα μας!!!  Ουάουουου!

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ

Θα περάσω μερικές φωτογραφίες έτσι για να κεντρίσω το ενδιαφέρον σας και θα αφήσω τη φαντασία σας να δουλέψει για να συμπληρώσει τα υπόλοιπα.

Όμως, όση φαντασία και να έχετε και  όσα χρώματα να χρησιμοποιήσετε δεν θα μπορέσετε να αποδώσετε την πραγματική εικόνα  της ημέρας που  «ΟΙ ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ» κατέκτησαν τον Όλυμπο. (Δεν πήγαμε στην κορυφή για να μη πατήσουμε το χιόνι και χαλάσουμε το υπέροχο λευκό πανωφόρι του Ολύμπου).

Την επόμενη φορά όμως δεν θα τον λυπηθούμε (τον  Όλυμπο) θα την πατήσουμε την κορυφή (στο χάρτη)!

ΟΙ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.: Θεοφανίδης Θεοδόσιος (πρόεδρος), Δρίβα Αγάπη (Μέλος Δ.Σ.), Δρίβας Βασίλης (Μέλος Ε.Ε.), Σολομωνίδης Βλαδίμηρος (Μέλος Δ.Σ.), Σολομωνίδου Αικατερίνη (Κρυφός Χορηγός), Καρματζόγλου Σταύρος (Μέλος Δ.Σ.).

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ : Σολομωνίδης Απόστολος, Τριανταφύλλου Γιώργος, Τριανταφύλλου Ναταλία, Μητράκου Έλλη, Ρωξάνη, Παρασκευάς, Μπέλος Θεοφάνης , Στυλιανού Νίκανδρος
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Κυριακίδου Μαρία, Γκοτζαμάνη Σοφία, Χατζιόπουλος Κοσμάς, Κατσίκας Φώτιος

print

Written by