ΤΑ “ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕΙΑ” ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

29-4-09

 ΤΑ “ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕΙΑ” ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης διοργανώνει στις 13-6-09 αγώνες με την επωνυμία “ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕΙΑ 2009”.

Οι αγώνες θα είναι Α/Γ, Π/Κ, ΠΠ/ΠΚ-Α, και ΠΠ/ΠΚ-Β.

Τα περισσότερα αγωνίσματα θα είναι για την κατηγορία Π/Κ (την επόμενη βδομάδα θα γίνουν οι Πανελλήνιοι Π/Κ) και επιλεκτικά μερικά αγωνίσματα από όλες τις άλλες κατηγορίες.

Οι αγώνες γίνονται για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών ΟΛΩΝ των Συλλόγων. Από την πλευρά μας δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συμπεριλάβουμε το οποιοδήποτε αγώνισμα θα σας ενδιέφερε. 

 

Οι αγώνες θα γίνουν προς τιμήν του Διονύση Νικολόπουλου, μέλους της Ελληνικής κοινότητας στο Durban, της Νότιας Αφρικής, που φιλοξένησαν την Ελληνική αποστολή των Βετεράνων αθλητών στίβου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων του 1997.  Ο Διονύσης Νικολόπουλος (ο εικονιζόμενος “ΑΔΕΛΦΟΣ”) έπαθε καρδιακή προσβολή ενώ έκανε Jogging στο Durban της Νότιας Αφρικής συνοδευόμενος από τον κ. Κατσίκα Φώτη, τον Αύγουστο του 1997.

Τα  “ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕΙΑ” θα γίνουν με την οικονομική στήριξη της κόρης του εκλιπόντος και συζύγου του κ. Μαυρομάτη Μάριου, Αικατερίνης Νικολοπούλου. Περισσότερα >>>

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Πριν ανακοινώσουμε το πρόγραμμα  και τα αγωνίσματα που θα περιλαμβάνονται στα  “ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕΙΑ 2009” (η ανακοίνωση θα γίνει 11-Μαϊου 2009) σας δίνουμε την ευκαιρία :

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Α)  Να μας προτείνετε τα αγωνίσματα που σας ενδιαφέρουν και θα θέλατε να συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμα των αγώνων. 
 

ΑΘΛΟΘΕΤΗΣΤΕ ΚΥΠΕΛΛΑ

Β) Να δηλώσετε εάν επιθυμείτε να αθλοθετήσετε Κύπελλο και για ποιό αγώνισμα. Οι αθλοθετήσεις των κυπέλλων θα γίνονται για συγκεκριμένα αγωνίσματα μετά την ανακοίνωση των αγωνισμάτων:

1. Είτε μέσω ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, Τηλ. 2310 211779

2. Είτε μέσω του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Κατσίκα Φ. (6932 626625)

Κατόπιν αιτήσεως αρκετών συναδέλφων, οι προτάσεις των αγωνισμάτων θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη  5 Μαΐου 2009 το βράδυ:

1) Με φαξ στο 2310-403.619 ή

2) στο e-mail: fotkatsi@phed.auth.gr

print

Written by