ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2012 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2012 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Τρέξτε να προλάβετε! «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»

Στις φωτογραφίες οι Υποστηρικτές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ , μέσω του ημερολόγιου 2011.
Κύριοι – Κυρίες, εκ μέρους της Οικογένειας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε. Το ότι και φέτος λειτουργούμε υποδειγματικά και οι νέοι γονείς βρήκαν μια ζεστή αγκαλιά να φέρουν το παιδί τους το χρωστάνε και σε ΕΣΑΣ.
Νέοι γονείς, στηρίξτε μας για να είμαστε εδώ και του χρόνου!  Μην το θεωρείτε δεδομένο, χρειαζόμαστε την παρουσία σας κοντά στο σύλλογο κυρίως τώρα που τα πάντα οδεύουν προς διάλυση…

Κάθε χρόνο βγάζουμε ημερολόγιο του Συλλόγου. Στο ημερολόγιο μπαίνουν  ομαδικές φωτογραφίες των παιδιών κάθε ηλικίας, φωτογραφίες όσων διακρίθηκαν στη χρονιά που πέρασε, φωτογραφίες των «3 έργων τέχνης» Ζωγραφικής  που κρίθηκαν οι καλύτερες και διαφημιστικές “κάρτες επαγγελματιών”.

ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Όσοι δεχτούν να βάλουμε την κάρτα τους στο ημερολόγιο του συλλόγου:

1) Διαφημίζουν τη δουλειά τους.  Σε 500 ημερολόγια που θα βρίσκονται “σε απόσταση ενός κλικ” σε ισάριθμες  οικογένειες των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και όχι μόνον, θα υπάρχουν τα στοιχεία της επιχείρησής τους.

2) Βοηθούν οικονομικά το σύλλογο. Η κάθε «επαγγελματική κάρτα» που θα μπει στο ημερολόγιο (με απόφαση του Δ.Σ) θα κοστίσει 100 €.  

Όσοι φίλοι σκέφτονται να βοηθήσουν το σύλλογο  αλλά και να διαφημίσουν την επιχείρησή τους, παρακαλούνται να έρθουν σε επαφή με τον κ. Κατσίκα Φώτιο (6932626625). Η πρώτη τους ενέργεια θα είναι  να δηλώσουν ότι προτίθενται με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσουν το σύλλογο και στη συνέχεια να προσκομίσουν την «κάρτα τους».

ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΟΥΝ

Ακόμη και εσύ που δεν είσαι επαγγελματίας μπορείς να βοηθήσεις…  Πώς;

Ζήτησε από φίλους σου επαγγελματίες που συνεργάζεσαι να διαφημιστούν στο ημερολόγιό μας. Ζήτησε την «κάρτα τους» και … καλό θα του κάνεις!

Προσωπικά ζήτησα από τον ασφαλιστή του αυτοκινήτου, από τη βιοτεχνία που κάνουμε τα μπλουζάκια του συλλόγου, από το κατάστημα αθλητικών ειδών που αγοράζουμε τα κύπελλα και μετάλλια, από, από  … να διαφημιστούν και αμέσως «άρπαξαν την ευκαιρία» και είπαν το ναι!

 Όποιος λοιπόν θέλει να βοηθήσει, μπορεί να ζητήσει από τους συνεργάτες του να βάλουν την κάρτα τους στο ημερολόγιο.  Το σίγουρο είναι ότι και το σύλλογο βοηθάτε και τους φίλους σας  διαφημίζετε  και …  Δεν θα χάσουν.

Βιαστείτε!  ο χώρος που θα διατεθεί για τις διαφημίσεις είναι περιορισμένος !!!

print

Written by