Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ

Είναι μεγάλη Τιμή για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ να διαθέτει χορηγούς. Επίσημοι χορηγοί είναι οι κ.κ.  Ε.Ι. ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ  και  Χ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.  
Με έξοδα των Επισήμων χορηγών έγιναν τόσο οι αγωνιστικές στολές, όσο και οι φόρμες για αθλητές επιπέδου Πανελληνίων αγώνων, όσο και τα μπλουζάκια προπόνησης, τα οποία σύντομα (στις 31-10-11) θα μοιραστούν στα παιδιά που είναι  καινούρια και δεν έχουν μπλουζάκια του συλλόγου.
Τόσο οι προπονητές όσο και οι αθλητές δεν χάνουν ευκαιρία να Τιμήσουν τους Χορηγούς τους φορώντας με καμάρι τις υπέροχες φόρμες. Εχθές στο Διενοριακό πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ι.Μ. Θεσσαλονίκης και βοήθησε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ, αθλητές και προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ήταν «μοντελάκια». Μερικές φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.

Ανεπίσημος – κρυφός χορηγός είναι και ο κ. Β. ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ, ένας από τους αθόρυβους υποστηρικτές του συλλόγου, τους οποίους με την ευκαιρία, ευχαριστούμε για τη μικρή η τη μεγαλύτερη βοήθεια προς το σύλλογο).

Όσο για τους κρυφούς χορηγούς οι χορηγίες τους πέφτουν ξαφνικές, ζεστές  και ευχάριστες. Τα υπέροχα κόκκινα μπουφάν που φορέσαμε στον  Όλυμπο και θα συνεχίσουμε να φοράμε όλο το χειμώνα είναι προσφορά του κ. ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ.  

Είναι η τελευταία από τις αθόρυβες προσφορές αρκετών Φίλων προς το σύλλογο.

Κύριοι, για μια ακόμη φορά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, που μας δίνετε τη δυνατότητα να “ντύνουμε” τους αθλητές μας.

print

Written by