31-10-2011 Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ «ΝΤΥΝΕΙ» ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ

Μετά την Παρέλαση, τη  Δευτέρα 31-10-2011 θα μοιράσουμε  μπλουζάκια στα καινούρια παιδιά που ενεγράφησαν πρόσφατα στο σύλλογο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα δώσουμε μπλουζάκια σε όλα τα παιδιά που θα είναι στην προπόνηση της Δευτέρας.

Παρακαλούμε τους γονείς να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σύλλογο.  (Εφάπαξ εγγραφή  25 € και Ετήσια συνδρομή 250 € – σε 5 δόσεις). 

Μετά από τις 2-3 «δοκιμαστικές προπονήσεις»  που μπορείτε να έρχεστε ελεύθερα, για να “δει” το παιδί αλλά και εσείς, αν σας αρέσει «το κλίμα του Συλλόγου», παρακαλούμε να αποφασίζετε και  είτε να εγγράφετε το παιδί σας στο σύλλογο είτε να μας ενημερώνετε ότι δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε.

Παρακαλούμε τους γονείς που, για δικούς τους λόγους, δεν σκοπεύουν να εγγράψουν το παιδί τους στο σύλλογό να μην το φέρουν  στην προπόνηση της Δευτέρας 31-10-2011.

Μη μας φέρετε στη δύσκολη θέση να πούμε σε κάποιο παιδί «εσύ δεν θα πάρεις μπλουζάκι γιατί δεν ανήκεις στο σύλλογο». Τέτοιες ενέργειες πληγώνουν τις  παιδικές ψυχές και δεν θα θέλαμε με τίποτε να μας συμβεί. (Βέβαια, δεν θα αφήσουμε να μας συμβεί, με κάποιο τρόπο θα “τα μπαλώσουμε” αλλά το αναφέρουμε κυρίως για να υπενθυμίσουμε στους  “αναποφάσιστους” γονείς τις υποχρεώσεις τους. 

Εάν,
για τον οποιοδήποτε λόγο, υπάρχουν οικονομικοί λόγοι στην οικογένεια ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ τους γονείς να το αναφέρουν στον κ. Κατσίκα (σε προσωπική κουβέντα) για την τακτοποίηση του θέματος . Δεν θα απομακρύνουμε παιδί από την “παρέα μας” λόγω συνδρομής, εφόσον υπάρχουν σοβαροί οικονομικοί λόγοι.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Απεναντίας  μέσω της προσεχούς μας δραστηριότητας “συγκέντρωση φαγώσιμων για τους άπορους” είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε (και πάλι διακριτικά) την οικογένεια που θα δηλώσει  σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Φίλοι μας, μη διστάσετε να μας εκμυστηρευτείτε το πιθανό σας πρόβλημα (διακριτικά). Θα χαρούμε ειλικρινά αν μπορέσουμε, με τις μικρές μας δυνατότητες να βοηθήσουμε κάποιο από τα παιδιά μας.  (Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι εκφράζω και  τους γονείς όλων των παιδιών του συλλόγου, για το Δ.Σ. είναι δεδομένο).

Αν όμως το πρόβλημα δεν είναι τα 25 € της συνδρομής αλλά  η αμέλεια των γονέων  προς τις οικονομικές σας υποχρεώσεις τότε … δεν τις γλυτώνετε τις κάμψεις.

Οι  50 κάμψεις είναι σίγουρες, για περισσότερες … δεν ξέρω!!!

print

Written by