ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΙΣ 3.11.11

Θέματα λειτουργίας του συλλόγου απασχόλησαν το Δ.Σ. της Πέμπτης 3.11.11. 
Μεταξύ των άλλων αποφασίστηκαν:

1)  Να προταθούν ως εκπρόσωποι του Ας ΡΗΓΑΣ για την Έκτακτη Γ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, στις 26.11.11 ως  Τακτικό  μέλος η κ. Μανιού Αικατερίνη με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Καρματζόγλου Σταύρο. 

2)  Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου εξουσιοδοτήθηκαν:   α)  να μην ψηφίσουν την πρόταση του ΣΕΓΑΣ στην Ε.Γ.Σ. «αναστολής  όλων των δραστηριοτήτων του ΣΕΓΑΣ και ματαίωση των προγραμματισμένων αθλητικών εκδηλώσεων».  β)  Να ψηφίσουν υπέρ της «χορήγησης αδείας διεθνούς μεταγραφής σε Έλληνες αθλητές».

3) Οι «φιλοξενούμενοι» πρωταθλητές (που δεν ανήκουν στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ) και που  επιθυμούν να προπονούνται με τους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να  “ανταμείβουν”  το Σύλλογο.  Υπεύθυνος για την καταβολή του αντιτίμου στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι ο αθλητής.  Το αν, το αντίτιμο, θα το καταβάλει ο σύλλογος του αθλητή,  ή ο ΣΕΓΑΣ (σε περίπτωση αθλητών του Σχεδιασμού), είτε ο οποιοσδήποτε προσωπικός  χορηγός του αθλητή, δεν απασχολεί τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Το αντίτιμο θα καθορίζεται κατά περίπτωση και ανάλογα με το επίπεδο – των αθλητών.  Απαραίτητη προϋπόθεση για την προαναφερόμενη συνεργασία είναι να το επιθυμούν και οι προπονητές.

4)  Οι παραγραμματισθείσες παράπλευρες δραστηριότητες του Συλλόγου θα γίνουν με την παρακάτω σειρά: Ζωγραφική (η προθεσμία υποβολής των ζωγραφιών λήγει τη Δευτέρα 7.11.11).  Ημερολόγιο συλλόγου 2012, Συγκέντρωση φαγώσιμων, Ανακύκλωση, «Δίπλωμα ρούχων», Χριστουγεννιάτικη γιορτή κ.α.

Στη φωτογραφία επάνω, από αριστερά:
Η κ. Αικ. Σολομωνίδου, κ. Αναστασία Κατσάλη, κ. Κατσάλης Τ., ο κ. Κατσίκας Φ., Ο κ. Σολομωνίδης Β., στην κορυφή ο κ. Κερασίδης Ι., ο κ. Καρματζόγλου, η κ. Δήμα Ν., η κ. Θεοφανίδου Α., ο πρόεδρος κ. Θεοφανίδης Θ. και η κ. Μανιού Αικ.

Η παρουσία του Χορηγού του συλλόγου κ. Ευστάθιου ΚερασίδηMAKRA HELLAS  βοήθησε σε όλους τους τομείς. Αρκετές ιδέες “ξεφύτρωσαν” τόσο για τα ημερολόγια όσο και για διάφορες εκδηλώσεις.

Σε κάθε συνάντηση του Δ.Σ. υπάρχουν και εκπλήξεις. 

Την έκπληξη στη χθεσινή μας συνάντηση την έκανε η κ. Αναστασία Κατσάλη. Κυρία Τασούλα, να μας έρχεστε πιο συχνά, σας θέλουμε!

Παρούσες και η  Μαρία Θεοφανίδη και η Νικολέττα Δήμα (με την νέα της ιδιότητα ως προπονήτρια του συλλόγου).

Όταν  ετοιμαζόμαστε να φύγουμε ….  πρόσεξα!  ότι στο τραπέζι υπήρχαν και θαυμάσια γλυκά.  Όμως εγώ δεν  πρόλαβα “ούτε να τα δοκιμάσω” !!!  

Ας είναι καλά η καινούρια μας προπονήτρια!!!

Α!  μπα!  Δε συμφέρει παιδιά … τρώει πολύ!!!

Στη φωτογραφία ο κ. Καρματζόγλου με τις Μαρία και Νικολέττα.

print

Written by