«ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ» ΚΑΙ «ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2012

Ο ΣΕΓΑΣ ετοιμάζεται για την  Έκτακτη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων των Σωματείων – Μελών του, που θα γίνει στην Αθήνα στις 26-11-11 με προτάσεις στυλ «Δημοψηφίσματος!»

Και ενώ ο ΣΕΓΑΣ θα ζητήσει από τους εκπροσώπους των συλλόγων να ψηφίσουν  την πρόταση :   «Λήψη απόφασης για αναστολή δραστηριοτήτων και ματαίωση προγραμματισμένων αθλητικών εκδηλώσεων».

Κάποιοι στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται να Τιμήσουν, για μια ακόμη χρονιά, δύο προπονητές του Στίβου της Θεσσαλονίκης, τους  «ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ» και «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» που, ο καθένας από τη μεριά του, σήκωσαν τόσο ψηλά τον Κλασικό Αθλητισμό.

(Δεν θα σχολιάσουμε τώρα την πρόταση, θα γίνει και αυτό αλλά σε άλλη στιγμή). 

Τώρα θέλουμε να σταθούμε στους δύο ανθρώπους που το πέρασμά τους από τη ζωή και συγκεκριμένα από τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης, άφησε σε όλους εμάς βαθειά χαραγμένα τα σημάδια του δρόμου που οδηγεί στα «οφέλη του αθλητισμού».

Είναι τόσο έντονα και βαθειά χαραγμένα στη μνήμη μας τα όσα μας πέρασαν με το παράδειγμά τους οι «ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» ή «ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ και ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ» που αποκλείεται να χαθούμε! Σε δύσκολες στιγμές δεν έχουμε παρά να κλείσουμε τα μάτια μας και να αναλογιστούμε τι έκαναν και πως λειτουργούσαν οι δύο “ΟΓΚΟΛΙΘΟΙ” των Αρχών και Αξιών του Στίβου της Θεσσαλονίκης.   

ΤΑ «Γ΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2012»

Από τώρα (7 μήνες πριν την προτεινόμενη ημερομηνία, που είναι το Σάββατο 29-5-2012), στείλαμε τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, στο Καυτανζόγλειο και στον ΣΕΓΑΣ, για να δηλώσουμε την πρόθεση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να διοργανώσει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αγώνες  προς τιμήν του «ΔΑΣΚΑΛΟΥ» Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.

ΤΑ  “Γ΄  ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ 2012”

Στην «έρευνα αγοράς» που κάναμε για να μη συμπέσουν οι ημερομηνίες των αγώνων της Θεσσαλονίκης, μάθαμε ότι και τα “ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ” θα γίνουν  το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Οι προτεινόμενες ημερομηνίες από τους διοργανωτές  (Βετεράνους αθλητές του ΗΡΑΚΛΗ) είναι:  9, 12, 13 και 16 Μαΐου 2012.

print

Written by