«ΔΙΠΛΩΜΑ ΡΟΥΧΩΝ» Η 2η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ

Τη Δευτέρα στις 14 Νοεμβρίου στις 20:15 θα γίνει ο διαγωνισμός διπλώματος ρούχων. Τα παιδιά θα κληθούν να διπλώσουν από ένα κοντομάνικο μπλουζάκι. Θα γίνει μια μικρή επίδειξη αλλά και το «φροντιστήριο» στο σπίτι είναι επιτρεπτό και επιθυμητό.  Θα γίνει προκριματικός με τα μπλουζάκια και οι 6 καλύτεροι θα περάσουν στον τελικό, όπου θα κληθούν να διπλώσουν ένα μπουφάν φόρμας.

Μπαμπάδες!  αρπάξτε την ευκαιρία  που παρουσιάζεται. Δείξτε τους μια δυο φορές το δίπλωμα που θέλετε και στη συνέχεια να τους ζητάτε να διπλώνουν το βράδυ τα ρούχα τους …  για  να προετοιμάζονται  για  τον αγώνα!!!  (Μαμάδες  μαζί σας είμαστε, έτσι θα μάθουν και οι μεγάλοι και θα γλυτώσετε από το πέταμα των ρούχων στην καρέκλα! Έστω και ένα βήμα προόδου να κάνουν … θέλουμε κέρασμα!!!

Μπορείτε στα μικρά να πλάσετε και διάφορα «σενάρια». Για παράδειγμα, ότι οι προπονητές θα κάνουν αιφνιδιαστικές επισκέψεις στα σπίτια για να ελέγξουν τα δωμάτιά τους  και να διαπιστώσουν  πόσο νοικοκύρηδες είναι!  Δεν θα πείτε ψέματα, αν μας το ζητήσετε θα το κάνουμε!!!

Με ρέγουλα ε! Φέτος τα παιδιά είναι πολλά!!!

Χρησιμοποιείστε την ευκαιρία που σας δίνουμε όπως εσείς κρίνετε καλύτερα…  

Εμείς θα είμαστε κοντά σας όπου μας χρειαστείτε.

Οι φωτογραφίες από το διαγωνισμό διπλώματος του 2009.

 

print

Written by