ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ ΑΕΤΟΙ ΔΕΝ … ΠΕΤΟΥΝ!

Μεταφέρουμε αυτολεξεί  το σχόλιο του Κ. Θωμαϊδη για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο (μόνο μερικές περικοπές έγιναν).

Γράφει ο κ.Κυριάκος Θωμαΐδης  στις 08/11/11  στην « Exedra Blogs»

Παλινδρομούν διαρκώς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, επιβεβαιώνοντας την ανάγκη άμεσης εξεύρεσης επενδυτή. Η παράφραση της ρήσης «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει» ισχύει απολύτως για τους δύο δικέφαλους αετούς που αδυνατούν να πετάξουν, καθώς οι παίκτες τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της ΑΕΚ είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες. Υπάρχουν ορισμένοι που ισχυρίζονται πως όταν ένας ποδοσφαιριστής μπαίνει στο γήπεδο παύει να σκέφτεται είτε τα οικονομικά είτε τα προσωπικά του προβλήματα. Ακόμη και αν δεχτούμε ότι υφίστανται ψήγματα αλήθειας σε αυτήν την εκδοχή, οφείλουμε να αποδεχτούμε έναν άλλο ισχυρισμό που ισχύει για κάθε επαγγελματία που δεν πληρώνεται στην ώρα του:  «Η ψυχολογική επίδραση είναι τόσο έντονη που όσο και να τον γοητεύει η ιδέα της απασχόλησής του, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα ελκυστικό παιχνίδι όπως το ποδόσφαιρο, αδυνατεί να ισορροπήσει».

Οπότε μην παραξενεύεστε για τις μεταπτώσεις των δύο δικεφάλων.

…   Το πόρισμα της επιτροπής διαφάνειας του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ουδέποτε δημοσιοποιήθηκε, οι υποψίες έγιναν βεβαιότητες, και τώρα κανείς δεν μπορεί να πείσει τον αιμοδότη κόσμο να συνεισφέρει και πάλι.
….  Η νέα διοίκηση δεν διαθέτει επιφανείς οικονομικούς παράγοντες και κάποια στιγμή και ο  Σαχπατζίδης θα πει αυτό που είπε ο Νοτιάς:
«Δεν είμαι κορόιδο να πληρώνω μονάχα εγώ…».

print

Written by