ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΔΙΠΛΩΜΑ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Τη Δευτέρα στις 14 Νοεμβρίου στις 20:15 θα γίνει ο διαγωνισμός διπλώματος ρούχων. Στον  προκριματικό τα παιδιά θα κληθούν να διπλώσουν από ένα κοντομάνικο μπλουζάκι. Οι 6 καλύτεροι θα περάσουν στον τελικό, όπου θα κληθούν να διπλώσουν ένα μπουφάν φόρμαςΘα γίνει μια μικρή επίδειξη αλλά και το «φροντιστήριο» στο σπίτι είναι επιτρεπτό και επιθυμητό. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ, οι τρεις καλύτεροι βραβεύονται με μετάλλιο και δίπλωμα.

ΝΕΦΕΛΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ

Στη φωτογραφία, η Νεφέλη Μπαλίδου. Μέχρι και tattoo έκανε στο μάγουλό της η κούκλα μας, για να μας δείξει ότι αγαπάει το σύλλογό της.  Τί άλλο να περιμένει κανείς από τα παιδιά που δίνουν νόημα στο χρόνο μας και στην προσπάθειά μας. Νεφέλη, και κάθε Νεφέλη και εμείς σας αγαπάμε.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΞΕΩΝ ΣΤΟ ΜΟΝΟΖΥΓΟ

Ο διαγωνισμός έλξεων στο μονόζυγο θα γίνει σε 4 φάσεις (σε 4 προπονήσεις) ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ,  ΠΡΟ- ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,  ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,  ΤΕΛΙΚΟΣ.
Κάθε αθλητής για να περάσει στην επόμενη φάση πρέπει να κάνει το όριο των έλξεων της αντίστοιχης φάσης.   Αθλητής που δεν θα πετύχει το όριο της επόμενης φάσης  δεν δικαιούται να συνεχίσει εντός συναγωνισμού. Όποιος  κάνει στον προκριματικό το όριο του  ημιτελικού ή του Τελικού προκρίνεται απευθείας στην αντίστοιχη φάση. Δικαίωμα συμμετοχής αθλητές που γυμνάζονται με τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Επιτρέπεται η συμμετοχή στον πρωταθλητή των 400 μ. κ. Δημήτρη  Γράβαλο, ο οποίος μπορεί να συμμετάσχει  στον αγώνα, αν και βλέπω δύσκολα να περνάει  το όριο για τον Προημιτελικό (13 έλξεις Α & Β λαβή άθροισμα!).  Αν δεν θέλετε να χαλάσετε τα χέρια σας κ. Γράβαλε!  μπορείτε να στείλετε στη θέση σας την εκλεκτή προπονήτριά σας κ. Πίτσα Παρχαρίδου (μάλλον πιο πολλές έλξεις από εσάς θα κάνει)!
Έναρξη από την εξάρτηση (ακίνητη θέση),  το πηγούνι πάνω από την μπάρα,  χωρίς ταλάντευση! Το διάστημα από τη μία προσπάθεια μέχρι την άλλη 5 λεπτά. Ο καθένας αρχίζει με όποια λαβή θέλει.  Οι τρείς πρώτοι βραβεύονται, με μετάλλια και διπλώματα.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ

Δευτέρα 14Νοεμβρίου

Κορίτσια = 20:15
Αγόρια =20:30

ΠΡΟ
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

Όλες οι μέρες
 

Από Τρίτη
μέχρι Σάββατο

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

Όλες οι μέρες

Από Τρίτη μέχρι Σάββατο

ΤΕΛΙΚΟΣ

Δευτέρα 21

Νοεμβρίου

 

 

Όρια για πρόκριση στον  ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟ

Όρια για
Πρόκριση  στον
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ

Όρια για Πρόκριση στον ΤΕΛΙΚΟ

 

ΑΓΟΡΙΑ

13 έλξεις Α & Β

λαβή (άθροισμα)

19 έλξεις Α & Β

λαβή (άθροισμα)

25 έλξεις
Α & Β λαβή (άθροισμα)

20:30

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

7 έλξεις Α & Β

λαβή (άθροισμα)

11 έλξεις Α & Β

λαβή (άθροισμα)

15 έλξεις
Α &  Β λαβή (άθροισμα)

20:15

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ  ΣΕ  ΣΧΟΙΝΙ  (6 μ.)

Δικαίωμα συμμετοχής αθλητές που γυμνάζονται με τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Θα υπάρχουν δύο κατηγορίες, μικροί (ΠΠ/Β & ΠΠ/Α) και μεγάλοι. Θα επιτραπεί η συμμετοχή μόνον σε όσους είναι «σχετικοί» με την αναρρίχηση. (κ. Θεοφάνη ο κ. Κοσμάς … σε γύρευε!)  Ο Τελικός θα γίνει με την ανάλογη επιβάρυνση (10-15 % του σωματικού βάρους).  Οι τρείς πρώτοι βραβεύονται, με μετάλλια και διπλώματα.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΤΕΛΙΚΟΣ

Ημερομηνία

Τρίτη  22 Νοεμβρίου

 

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

ΑΓΟΡΙΑ

Όριο για Πρόκριση

στον ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ,

Χρόνος < 6’’

Όριο για Πρόκριση

στον ΤΕΛΙΚΟ,

Χρόνο < 4΄΄20

T΄≤ 3”40Με γιλέκο 8 κιλών

 

 

 

T΄ >3”40  Με Γιλέκο 4 κιλών

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Μέχρι «tape» 4 μ.

Μέχρι επάνω (6 μ.)

Χωρίς επιβάρυνση

print

Written by