Ο ΑΓΩΝΑΣ “ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ” ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Σας είπαμε και άλλη φορά. Οι προπονητές/νήτριες στα χέρια των οποίων εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας, κυρίως τα μικρά, ήταν και είναι ο «Αφρός» των φοιτητών/τριών του ΤΕΦΑΑ.  Αν μπείτε στη σελίδα (διετέλεσαν προπονητές στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ) αλλά και στη σελίδα (προπονητές 2011-2012) θα βρείτε τη συνταγή της επιτυχίας της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. …
Το παρόν προπονητικό γκρουπ των μικρών μας κ.κ. (Χατζιόπουλος Κοσμάς, Κυριακίδου Μαρία, Γκοτζαμάνη Σοφία και Δήμα Νικολέττα) κάνουν τη διαφορά!

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

«Ας μην παίρνατε τη σκυτάλη από το καταπληκτικό «κουαρτέτο» (οι τρεις σωματοφύλακες και ο Νταρτανιάν), Κουγιουμτζόγλου Κατερίνα, Θεοδωρίδου Κωνστάντια, Θεοδωρίδου Λυδία και Φώτα ζωή) και θα σας έβλεπα!  Κυρίες μου, (αγαπημένες μου κούκλες) σας παρακαλώ όταν μπορείτε να περνάτε από την «οικογένειά σας» γιατί μας λείπετε και σας έχουμε ανάγκη. Θέλουμε να σας βλέπουμε και εμείς και τα «παιδιά σας». Σας ευχαριστούμε για όσα κάνατε για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Σας Αγαπάμε.

ΤΑ «ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ» ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Όπως και να έχει γίνεται ομαδική δουλειά όπως και σε κάθε πετυχημένη ομάδα κάποιοι έχουν τις ιδέες, κάποιοι δουλεύουν περισσότερο και κάποιοι, τις περισσότερες φορές χωρίς να κάνουν τίποτε, βάζουν και τους εαυτούς τους μέσα όταν έρχεται η δικαίωση και η επιτυχία! Για να σας δείξω το μέγεθος της σοβαρότητας με το οποίο αντιμετωπίζεται κάθε εκδήλωση, ακόμη και για τα 5-6 χρόνων θα σας πω μόνον τούτο: Η υπεύθυνη προπονήτρια για τις απονομές άκουσον- άκουσον, φιλοτέχνησε ειδικά Διπλώματα για τη βράβευση των νικητών. Είχαμε ένα κάρο διπλώματα, (του ΣΕΓΑΣ, του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) αλλά φιλοτέχνησε άλλα, ειδικά για την απονομή! Ποιος μπαμπάς ή μαμά θα το έκανε; Ποιος θα έδινε τόση σημασία στο διαγωνισμό των μικρών;
Να!  το σημείο που κάνει τη διαφορά. Το προπονητικό γκρουπ αντιμετωπίζει τα «παιδιά μας» με προσοχή που είναι αντιστρόφως ανάλογη της ηλικίας των.
Το ότι και εμείς τα χαρήκαμε όταν είδαμε τα Διπλώματα, δείχνει και το μέγεθος της χαράς των παιδιών που αξιώθηκαν να κερδίσουν ένα από τα 5 συλλεκτικά κομμάτια- Διπλώματα. (Να μην ξεχάσω, βοηθήσαμε και εμείς στα Διπλώματα. Όταν παρουσιάστηκαν έτοιμα για «τελική έγκριση»! καταφέραμε με νοήματα να δώσουμε την έγκρισή μας (ήταν τόσο ωραία που «κουφαθήκαμε και μείναμε άλαλοι για ώρες»!

Φωτογραφικό ρεπορτάζ από τους «Αγώνες»

Οι 6 του Τελικού και οι 3+1 Νικητές: 1η Η Λαμπριανίδου Ερμιόνη, 2η η Χατζηαργυρίου Αλεξάνδρα και 3η η Μπαλίδου Νεφέλη. Ο μικρός Άγγελος ήταν 6ος στον Τελικό και βραβεύτηκε ως ο μικρότερος αθλητής που κατάφερε να είναι στον Τελικό. μας δείχνει με περηφάνια το “Δίπλωμα” για το οποίο σας μιλήσαμε παραπάνω! Το δικαιούται αφού αν και ο μικρότερος όλων γεννημένος 23-10-2007 κατάφερε να είναι στον Τελικό. Μπράβο Άγγελε! Μπράβο σε μαμά και μπαμπά!

print

Written by