ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ όπως κάθε χρόνο θα τυπώσει για το 2012 Ημερολόγια. Στα ημερολόγια θέλουμε να βλέπουμε τους αθλητές μας και τις αθλήτριές μας ομοιόμορφα ντυμένους και να τους καμαρώνουμε. Θα φωτογραφήσουμε όλα τα παιδιά του συλλόγου για να ομορφαίνουμε το ημερολόγιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. 

Την εβδομάδα που μας έρχεται 21/25.11.11 θα γίνουν φωτογραφήσεις των αθλητών στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ. 

Οι φωτογραφήσεις θα γίνουν κατά γκρουπ  ηλικιών.

Οι προπονητές μπορούν να τροποποιήσουν ελαφρά το πρόγραμμα για τους αθλητές τους, αφού συνεννοηθούν με τον Έφορο Στίβου κ. Καρματζόγλου Σταύρο που θα είναι ο Φωτογράφος μας. Εάν δεν ανακοινωθούν αλλαγές στις ώρες, από τους υπευθύνους προπονητές, οι φωτογραφήσεις θα γίνουν:

Τη Δευτέρα 21.11.11 θα φωτογραφηθούν: 

20:00 το γκρουπ της κ. Νικολέττας (5-6 ετών).

20:10 το γκρουπ της κ. Σοφίας (7,8,9)

20: 20 το γκρουπ της κ. Μαρίας (9,10,11)

20:30 το γκρουπ  του κ. Νίκου.

Την Τετάρτη 23.11.11 θα φωτογραφηθούν:

20:00 το γκρουπ του κ. Γιώργου (μαζί και τα παιδιά του κ. Κώστα. Κώστα, αν μπορέσεις έλα για τη φωτογράφηση.  Αν και άσχημος!  σε θέλουμε  κοντά μας για να φαινόμαστε εμείς πιο όμορφοι!)

20:10 το γκρουπ  του κ. Κοσμά

20:30 το γκρουπ του κ. Φώτη και όσοι δεν ανήκουν σε κάποιο γκρουπ,  ακόμη.

Την Παρασκευή 25.11.11 θα φωτογραφηθούν όσοι απουσίαζαν και δεν φωτογραφήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Παρακαλούνται  οι αρχαίοι αθλητές μας που εμφανίζονται στα διασυλλογικά και μας στηρίζουν κάθε χρόνο, να προσέλθουν στη φωτογράφηση με το γκρουπ  του κ. Φώτη. Σας θέλουμε, σας χρειαζόμαστε τόσο εμείς όσο και οι νέοι αθλητές μας γιατί από εσάς αντλούμε δύναμη και ΕΣΕΙΣ είστε η Σημαία του Συλλόγου μας.  Δεν σας καλώ ονομαστικά, μην ξεχάσω κανέναν, αλλά όποιος δεν έρθει θα πάρει …  500!

Παρακαλούνται οι μέχρι πρόσφατα προπονήτριές μας Κατερίνα, Κωνστάντια, Λυδία και Ζωή «Οι Τρείς Σωματοφύλακες και ο Ντ’ αρτανιάν»!  να έρθουν να φωτογραφηθούν με τα παιδιά τους, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ.

 Όλα τα παιδιά θα πρέπει να φοράνε για τη φωτογράφηση  τα κόκκινα  μπλουζάκια,  που μοιράσαμε πρόσφατα.

Όσα παιδιά έχουν κόκκινες φόρμες να τις φορέσουν αλλά η φωτογράφηση θα γίνει με τα καινούρια κόκκινα μπλουζάκια όπου φαίνονται και οι δύο μας χορηγοί.
 Όποιο παιδί έχει κάνει εγγραφή και δεν έχει πάρει ακόμη κόκκινο μπλουζάκι να ζητήσει από τον προπονητή του.

Οι αθλητές που πήραν άσπρες φόρμες  (όσοι έχουν τα όρια των Πανελληνίων αγώνων), καθώς και οι προπονητές θα φωτογραφηθούν με τις άσπρες φόρμες  που φέρουν τα σήματα των χορηγών μας κ.κ.:  Ε.Ι. ΚΕΡΑΣΙΔΗ (MAKRA HELLAS)  και κ. Χ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Sparepartsαυτοκινήτων).

print

Written by