20 ΑΘΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ «ΤΩΝ ΕΛΞΕΩΝ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Τη Δευτέρα 21-11-11 και ώρα 20:30 στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» ΣΤΟ Καυτανζόγλειο Στάδιο θα γίνει ο Τελικός του πρωταθλήματος έλξεων που διοργανώνει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ για τους αθλητές του και για όσους γυμνάζονται στην αίθουσα “Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ” του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Ο Αγώνας θα γίνει χωριστά για τους Άνδρες και χωριστά για τους παίδες (1997 και μικρότεροι) καθώς και για τις  Γυναίκες και τις Κορασίδες (1997 και μικρότερες).  Αγωνίστηκαν στις προηγούμενες φάσεις και πέρασαν στον τελικό (έκαναν πάνω από 25 έλξεις άθροισμα Α και Β λαβή) 12  Άνδρες και 2 παίδες καθώς και 4 Γυναίκες και 2 Κορασίδες (με άθροισμα τουλάχιστον 15 έλξεις).

Ο Τελικός (ιδιαίτερα των Ανδρών) προβλέπεται συναρπαστικός αν αναλογιστούμε ότι συμμετέχουν 12 αθλητές με ξεχωριστές δυνατότητες και από διαφορετικά αγωνίσματα. Παράλληλα και στις άλλες κατηγορίες θα γίνουν δυνατές μάχες αφού σε όλες τις κατηγορίες υπάρχουν αθλητές και αθλήτριες που δεν είπαν τον τελευταίο λόγο.

Συμμετέχουν οι δρομείς Γράβαλος Δημήτριος και Φρατζεσκάκης Λάμπρος, οι άλτες των οριζοντίων αλμάτων  Διακονικόλας Σάββας, Παπαδόπουλος Αθανάσιος  και  οι επικοντιστές Πατσουκάκης Δημήτριος, Στυλιανού Νίκανδρος, Μπέλος Θεοφάνης αλλά και πολλοί άλλοι που μπορούν να κάνουν την έκπληξη!

Ζητούμε συγγνώμη από τους αθλητές που θα ήθελαν να πάρουν μέρος σε αυτό το «πρωτάθλημα» αλλά για λόγους πρακτικούς περιορίσαμε τη συμμετοχή στους αθλητές με τους οποίους έχουμε καθημερινή επαφή.

Θα απονεμηθούν στους νικητές όλων των κατηγοριών μετάλλια και διπλώματα.  

Τα διπλώματα είναι φιλοτεχνημένα ειδικά για το πρωτάθλημα των έλξεων!

print

Written by