ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ολοκληρώθηκε και το 2ο πρωτάθλημα της αίθουσας «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ». Οι αθλητές μας και πάλι μας εξέπληξαν ευχάριστα. Όλοι στον αγώνα κατάφεραν αυτό που φάνταζε πολύ δύσκολο, να περάσουν και την Τρίτη φάση (8” με γιλέκο 8 κιλών) και να βρεθούν στον Τελικό (ακόμη και ο μικρός της παρέας το πέτυχε!).

Με νικητές τον Νίκανδρο Στυλιανού στους άνδρες, τη Σολομωνίδου Δήμητρα στις γυναίκες, τον Τριανταφύλλου Γεώργιο στους ΠΠ/Α και την Κυριακίδου Στεφανία στις ΠΚ/Α έληξε και το πρωτάθλημα της αναρρίχησης σε σχοινί 6 μ.

Βέβαια ο Τελικός έγινε με επιβάρυνση 9 κιλών αντί της προγραμματισμένης επιβάρυνσης των 12 κιλών. (Θελήσαμε να είμαστε ακριβείς στο ζύγισμα, ήρθε ζυγαριά ακριβείας αλλά … ήταν γυρισμένη στις λίμπρες και μας έδινε λάθος νούμερο  στον υπολογισμό των βαρών που βάλαμε στα πόδια).  Έτσι ο τελικός έγινε με 9 κιλά (για όλους ήταν το ίδιο, οπότε … δεν  μας χαλάει.)

Από τα αξιοπρόσεκτα του πρωταθλήματος, η παρουσία στους νικητές του Τριπλουνίστα Παπανικολάου Σάκη, που τα πήγε πολύ καλά και στις έλξεις και η παρουσία στον Τελικό του “πάντα νέου” Ανδρέα Ρίζου.
Ακούγεται ότι ο Θεοφάνης Μπέλος “έβαλε τα εισιτήρια” στον Δημήτρη για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, για να μην είναι στον αγώνα! κατά τα άλλα … αγωνιζόμαστε Τίμια!

Δεν απέδωσαν σύμφωνα με τις δυνάμεις τους, λόγω τραυματισμού, οι κ.κ. Καρματζόγλου Σταύρος και Χατζιόπουλος Κοσμάς. 

Καλά τα πήγαν οι νέοι της παρέας Καρεκλάς Αλέξης και Τσόπουλος Κίμων. Να πάρετε μια ιδέα από το πώς έγινε ο αγώνας … μέχρι και τα σκουλαρίκια που φορούσαν έβγαλαν κάποιοι “φλώροι” (κάποιοι παιδαράδες ήθελα να πω!) για να είναι ελαφρύτεροι!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Στις  φωτογραφίες οι νικητές ανά κατηγορία.

Την απονομή έκαναν οι Έφοροι Στίβου (Α) κ. Καρματζόγλου Σταύρος και (Γ) κ. Σολομωνίδης Βλαδίμηρος.

print

Written by