ΣΗΜΕΡΑ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΣΤΟ «POINT SYSTEM»

Στη σημερινή προπόνηση θα γίνει η βράβευση των νικητών, στο «Point system» και στις παρουσίες στην προπόνηση.

Τι εστί «Point  System”;

Η οποιαδήποτε «θετική συμπεριφορά»  στην προπόνηση  (πρωτοβουλία, πράξη ευγένειας, φιλίας, προσοχής ή επίδοσης),  βαθμολογείται με ένα «αυτοκόλλητο». Το αυτοκόλλητο μπορεί να έρθει από κάθε πράξη που ξεχωρίζει: Από την άσκηση που έμαθα ενώ δεν την ήξερα, από τη φόρμα που μάζεψα του συναθλητή μου που την ξέχασε, από το χαρτάκι που μάζεψα από κάτω ενώ δεν το έριξα ο ίδιος, από το χέρι βοήθειας που έδωσα στον συναθλητή μου, από το ομαδικό πνεύμα που επέδειξα, από τη σωστή συμπεριφορά προς τους συναθλητές μου, τους προπονητές μου, τους μεγαλύτερους και γενικά προς κάθε κατεύθυνση.
Αυτοκόλλητο δικαιούμαι αν ξεπέρασα τον εαυτό μου σε κάποιο τεστ, ακόμη και αν ήμουν τελευταίος!
Πρώτα προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και όλα τα άλλα ακολουθούν. Με αυτόν τον τρόπο ο καθένας έχει κίνητρο να προσπαθεί ακόμη και «ο τελευταίος» σε κάποιο αγώνισμα.  Το να ξεπεράσω τον πιο γρήγορο της παρέας μου ίσως να είναι ακατόρθωτο! το να ξεπεράσω όμως τον εαυτό μου είναι κατορθωτό, εξαρτάται από εμένα και μόνον.
Με λίγη παραπάνω προσοχή και προσπάθεια μπορώ να τα καταφέρω.
Αφού την προηγούμενη επίδοση εγώ την πέτυχα.  ΝΑΙ μπορώ να την ξεπεράσω … πάω για αυτοκόλλητο σε αυτήν την προσπάθεια!!!

Αυτές θέλουμε να είναι οι σκέψεις των παιδιών μας όταν προσπαθούν σε κάθε αγώνισμα, ακόμη και στα αγωνίσματα που λόγω σωματότυπου δεν ταιριάζουν στο συγκεκριμένο παιδί,  αλλά συμμετέχει για να το γνωρίσει.

Οι προπονήτριές μας δεν υπολογίζουν χρόνο και κόπο για να στηρίξουν αυτό το πολύ ωραίο σύστημα βαθμολογίας «κίνητρο» των μικρών μας αθλητών.  Εάν είχαμε «Point system» προπονητών σίγουρα η πρωτοβουλία αυτή των προπονητριών μας θα έπαιρνε  τουλάχιστον 2 «αυτοκόλλητα».

Ευτυχώς!  που δεν έχουμε·  γιατί  … πού να τα βάλεις με κάτι «νέα μυαλά» που δεν έχουν στιγμή ησυχίας; Οι νέοι προπονητές/τριες  μας θα μάζευαν τα αυτοκόλλητα … με το τσουβάλι!  Ο Θεός μας φύλαξε και δεν πέρασε το σύστημα και στους προπονητές!

Η λίστα των νικητών του μηνός Νοεμβρίου «Point system».  Παπαγιαννη Δήμητρα. Μπράβο Δήμητρα … στριμμένη!!!

Οι νικητές στις «παρουσίες» του Νοεμβρίου.  Κουκουτζέλης Νίκος και Λόλας Βασίλης οι καλύτεροι στις παρουσίες. Μπράβο παιδιά!!!

print

Written by