ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ

Από ένα μικρό έλεγχο στις ομαδικές φωτογραφίες διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν πολλοί αθλητές, ακόμη και από αυτούς που έρχονται συχνά, που δεν είναι στις ομαδικές φωτογραφίες! Δίνουμε μια τελευταία ευκαιρία σε όσους θέλουν να λένε ότι «είναι κοντά» στην Ομάδα μας να προσέλθουν για να φωτογραφηθούν έτσι ώστε να ομορφύνουν το ημερολόγιό μας!  Αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 7-12-11 και ώρα 20:30 θα γίνει η τελευταία φωτογράφηση όσων θέλουν να αποτελούν μέλος του Συλλόγου.
Κυρίως καλούμε τους αθλητές μας που για τον Α ή Β λόγο δεν είναι τόσο τακτικοί στην προπόνηση. Π.Χ. Μακρή Χ., ,Δρίβα Λ., Γεωργιτσέλη, Κατσάλη, Τάνιο, Τσότρα, Φαρμάκη (πάρε τον Ερρίκο και έλα), Παπαγεωργίου Κ,  Ρίζο (Παντελή, Ανδρέα, Μίλτο, Γιάννη, Πέτρο),  Καρεκλά!  Κόλλια Π-φ., Σπυρόπουλο, Σαραντάρη, Κοκκινίδη, Σαμόλαδου, Τσιμπουκτσόγλου,  Δαζελίδη Χ.,  Νικολαΐδη Ν., Βασιλειάδου Κ. Μ, Κεφαλοπούλου, Τριφυνόπουλο, τα αδέλφια (Παπαλάμπρου ,Κερασίδη, Αμοιρίδη, Τσέτη, Τσούκαλη, Παπαγιάννη, Νιάρχου) κ.π.α.
Να γνωρίζετε,  ότι όσοι από αμέλεια δεν φωτογραφηθούν (για εμάς είναι σοβαρή ένδειξη ότι είστε κοντά στο σύλλογο) θα μας … προβληματίσετε!

print

Written by