Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΙΛΟΥΣ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΛΙΔΗ

Ποια θα ήταν μεγαλύτερη απόδειξη των όσων λέμε εδώ και χρόνια ότι «Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΙΛΟΥΣ», από όσα γράφονται τελευταία σε όλα τα αθλητικά sites,  στο face book αλλά και αλλού,  για το ατύχημα του επικοντιστή Γιάννη Πελίδη
Ο νεαρός επικοντιστής του Γ.Σ. Κηφισιάς, πριν από εβδομάδες τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και έχασε τα δύο του πόδια. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία της αποκατάστασης και της προσθήκης τεχνητών μελών. Ο Κόσμος του Στίβου κινητοποιήθηκε να βοηθήσει. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες  του τύπου, ποιος ξεκίνησε ή ποιός πρώτος έγραψε για το ατύχημα και την ανάγκη για οικονομική στήριξη. Σημασία έχει ότι όλοι όσοι ασχολούνται με τον Κλασικό αθλητισμό  αλλά  και ιδιαίτερα όσοι ασχολούμαστε με το άλμα επί κοντώ «νοιώσαμε και  στα δικά μας πόδια» την απώλεια του Γιάννη. Συγχαίρουμε όσους ξεκίνησαν την καμπάνια για τη βοήθεια του Γιάννη, συμπαραστεκόμαστε και θα βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας με όλες μας τις δυνάμεις. 
Στη φωτογραφία ο Γιάννης Πελίδης στο “βάθρο των νικητών” ανάμεσα στον Νίκανδρο Στυλιανού και τον Πρόεδρο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιο, στο «Διασυλλογικό του 2010».

print

Written by