Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Στην ημερίδα της  Δευτέρας 19-12-11 που θα γίνει στις 18:15 στο Καυτανζόγλειο (αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ)  η συμμετοχή θα είναι περιορισμένη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές /τριες:  Άνδρες:  Πατσουκάκης Δ., Στυλιανού Ν., Μπέλος Θ., Καρεκλάς Α., Τριανταφύλλου Γ., Ρίζος Α., Χατζιόπουλος Κ.,  Γυναίκες:  Σολομωνίδου Δ., Μιχαήλ Α., Βακουφτσή Θ., Μητράκου Ε., Μακρή Χ.

Αρχικό ύψος – διαδοχικά ύψη

Για να προλάβουμε να τελειώσουμε πριν την έναρξη της γιορτής των Χριστουγέννων, που θα γίνει στην ίδια αίθουσα στις 20:00, ο αγώνας θα αρχίσει στις18:15 με αρχικό ύψος για τις Γυναίκες:  2.60+20 3.00+10,   και για τους Άνδρες :  3.30+20  3.50+10 ….

Ο κάθε αθλητής/τρια μπαίνει σε όποιο ύψος θέλει.  

Για όσους αρχίσουν πάνω από τα 4.30/4.40 (Μπέλος, Πατσουκάκης, Στυλιανού) θα δοθούν δοκιμαστικές προσπάθειες  στις 18:45 (κανονίστε το ζέσταμά σας).

Αν κάποιος  δεν προλαβαίνει να έρθει στην ώρα του,  ας μη χαλάσει το πρόγραμμά του (Ανδρέα) θα επαναλάβουμε την ημερίδα την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου (για όσους μείνουν στη Θεσσαλονίκη).

Η ημερίδα αυτή γίνεται κυρίως για τους «Φλώρους» και τις «Κοπελούες»  που είναι από μακριά και θα φύγουν για τα σπίτια τους για Χριστούγεννα, (δεν τους ονομάζω) τους ξέρετε!

print

Written by