ΑΠ΄ ΟΛΑ ΕΙΧΕ Ο ΜΠΑΞΕΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

“ΚΑΛΑ-Ν  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να έβλεπα με τα μάτια των παιδιών, όλα αυτά που έγιναν σήμερα στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Δεν μπορεί, σίγουρα θα τα εύρισκα υπέροχα και καταπληκτικά. Αφού με τα μάτια τα δικά μου (που δε βλέπουν και καλά) η γιορτή κύλισε Καταπληκτικά.

Να αναφέρουμε επιγραμματικά τα όσα συνέβησαν μέσα σε δύο ώρες. Η αίθουσα έβαλε τα καλά της, τα πάντα τακτοποιήθηκαν στην ώρα τους.  

Στη μια γωνιά, οι αθλητές του άλματος επί κοντώ  αγωνίζονταν να περάσουν τον πήχη που όλο και ανέβαινε.  Ο νικητής της ημερίδας Νίκανδρος Στυλιανού, πέρασε τα 5.20 επίδοση  που είναι  πολύ καλή αφού έγινε με μισή φορά και μικρά κοντάρια. Γονείς και αθλητές χειροκρότησαν τα άλματα και τις προσπάθειες των συναθλητών τους.

ΤΟ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΜΟΝΙΑ

Στα δύο παρακάτω άλματα (Αριστερά και δεξιά) υπάρχουν λάθη.  Λάθη ως προς τη χρήση του Αριστερού χεριού κατά την απογείωση. Φώτο 1 Θεοφάνης, (λάθη που περιορίζουν τη χρήση μεγάλων κονταριών και εμμέσως την επίδοση) αλλά και ΛΑΘΑΡΕΣ (φώτο 2 Αλέξης) που οδηγούν σίγουρα στον τραυματισμό του αθλητή, εάν χρησιμοποιήσει κοντάρια ανάλογα της ταχύτητας και των δυνάμεών του. Αλέξη τι «χρώμα έχει» η λέξη ΑΡΜΟΝΙΑ στο άλμα σου;  Θεοφάνη, Αλέξη, στη μέση η απογείωση αλμάτων του Νίκανδρου, για να μη βάλω του Γιώργου που … αρχίζει να φαίνεται ως επικοντιστής ο Φλ……!

Φωτο 1 Θεοφάνης (Αριστερό χέρι)!,  Φώτο 2 & 3 Νίκανδρος ΑΨΟΓΟΣ. Φώτο 4  Αλέξης (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).

Στην άλλη γωνιά τα πολύχρωμα δεματάκια, τα δώρα των παιδιών, που συγκεντρώθηκαν κάτω από το δέντρο και περίμεναν τον Αη Βασίλη να τα μοιράσει.

Παραδίπλα τα δύο καρότσια από σουπερμάρκετ,  γεμάτα μέχρις επάνω με τρόφιμα, καρπός της προσφοράς των παιδιών του συλλόγου μας, τα οποία θα διατεθούν στους άπορους συνανθρώπους μας.

Ανάμεσα στα υπέροχα χρώματα, η κιθάρα και τα μικρόφωνα έδιναν το ρυθμό στη λιλιπούτεια χορωδία μας. Ακούστηκαν κάλαντα, απαγγέλθηκαν ποιήματα,  έγινε επίδειξη ασκήσεων εδάφους και  σαν από τα χέρια ταχυδακτυλουργού σχηματίστηκαν  λέξεις με περιεχόμενο. «ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ»  ΑΣ ΡΗΓΑΣ. 

Ήταν αδύνατον να μην κάνουν, παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους, οι δύο Κύπριοι αθλητές μας, η Αθηνά και ο Νίκανδρος. Ντυμένοι κατάλληλα (Αη Βασίλης και ξωτικό) παρουσιάστηκαν στο τέλος … των λέξεων κρατώντας από ένα γράμμα «Ν». Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να μας διορθώσουν!  και να μας «περιπαίξουν»!  που κόβουμε το «Ν» στο τέλος των λέξεων.  «ΚΑΛΑΝ   ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΝ»  μας έγραψαν!

Μέχρι και τα γράμματα των αθλητών και προπονητών που έφτασαν στον Αη Βασίλη, μας διάβασε το «ξωτικό». Ήταν όλα τόσο πετυχημένα σατιρίζοντας το μικρόκοσμο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν γι΄αυτά.

Δόθηκαν τα βραβεία στους νικητές της ζωγραφικής, του «Pointsystem»  Δεκεμβρίου καθώς και των «παρουσιών» του Δεκεμβρίου.

Τα δώρα μοιράστηκαν και αυτά από τον Αη Βασίλη που ήταν η ευχάριστη έκπληξη που κρατήθηκε μυστική ακόμη και από εμάς!

Η γιορτή έκλεισε με το μοίρασμα των ημερολογίων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2012.

Τα μπλουζάκια που περιμέναμε  τελικά ήρθαν αλλά … κατόπιν εορτής. Ζητούμε συγνώμη από τους μικρούς μας φίλους.  Μεθαύριο Τετάρτη, όσα παιδιά δεν πήραν μπλουζάκι θα το έχουν. Όσα παιδιά δεν έρθουν στην προπόνηση της Τετάρτης να μην ανησυχούν θα το έχουν μετά τις γιορτές.

Σας περνάω μόνον μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες  και  θα περάσουμε περισσότερες με την πρώτη ευκαιρία … .

print

Written by