Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Κάθε προσπάθεια έχει και την πηγή ενέργειάς της.  Άλλες προσπάθειες γίνονται με κινητήριο μοχλό την οικονομική στήριξη των φίλων-υποστηρικτών, άλλες  με τη φυσική παρουσία και βοήθεια των φίλων και άλλες με την ηθική υποστήριξη και τον καλό λόγο των απανταχού ανθρώπων του αθλητισμού. 
Όποια μορφή και αν έχει η παρουσία των φίλων, στο έργο μας στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, το γεγονός είναι ένα. Γεμίζουν τις μπαταρίες μας με ενέργεια και “βάζουν μπρός τις μηχανές” για να μπορούμε να λειτουργούμε και με τη σειρά μας να “προσφέρουμε”.
Ένας φίλος που δεν παραλείπει  να μας γεμίζει τις μπαταρίες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, είναι και ο Πέτρος Κυπριανού που ζει και δραστηριοποιείται την Αμερική.  Τη μια μας στέλνει ελαστικούς πήχεις για το άλμα επί κοντώ, την άλλη φόρμες ποιότητος! και πολλές χρήσιμες πληροφορίες από την επιστημονική του δραστηριότητα, χωρίς να  παραλείπει να μας βομβαρδίζει με ενθαρρυντικά σχόλια για τις δραστηριότητές  του μικρού μας συλλόγου.  
Η τελευταία παρουσία του Πέτρου ακούει στο όνομα μπλουζάκια  για τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, από την Αμερική. Σχεδίασε και παρήγγειλε στην Αμερική ικανό αριθμό από μπλουζάκια προπόνησης με το λογότυπο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και μας τα έστειλε!  Τι άλλο μπορούμε να πούμε στον Πέτρο, πέρα από το … ΠΕΤΡΟ “και εμείς σε αγαπάμε”. 
Πέτρο, μας συγκινεί αφάνταστα το ότι είσαι συνέχεια κοντά μας. Να είσαι καλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και ευχόμαστε το 2012 να είναι “δίκαιο” και “γενναιόδωρο” απέναντί σου.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

print

Written by