Η ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Η ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΧΑΡΗΚΑΜΕ – ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΜΕ … ΑΛΛΩΣΤΕ
Όπως όλοι έτσι και εμείς, δώσαμε αλλά και πήραμε πολλές ευχές τις γιορτές και ιδιαίτερα οι εορτάζοντες. Όλες οι ευχές είναι ευπρόσδεκτες και καλοδεχούμενες, ποιος είναι αυτός που θα ξεχωρίσει τη μια ευχή από την άλλη;
Όπως και να το κάνουμε όμως μερικές ευχές σε συγκινούν περισσότερο. Ειδικότερα χαρήκαμε την 5σέλιδη κάρτα με ευχές από τους μικρούς μας αθλητές και τις αθλήτριες. Μιλάμε για ηλικίες των 5, 6 και 7 ετών! Πολλοί και πολλές έγραψαν (ζωγράφισαν) το ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ … για πρώτη φορά. (Ρίξτε μια ματιά στα γραμματάκια τους, έχει πολύ…  γέλιο)!
Η πρώτη μας σκέψη ήταν να κρατήσουμε τις ευχές και να ευχαριστήσουμε τους «ηθικούς αυτουργούς» και τους μικρούς μας αθλητές ξεχωριστά στην προπόνηση.
 Όμως,  μια τέτοια κίνηση, ένα τόσο «άτσαλα γραμμένο» ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ από το χεράκι των 5 χρονων και 6 χρονων αξίζει πολύ περισσότερα• αξίζει να το χαρούμε όλοι μαζί και κυρίως οι γονείς των παιδιών μας.

Από την πλευρά μας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τους ηθικούς αυτουργούς αλλά και αυτά τα υπέροχα παιδιά που ομορφαίνουν τη ζωή μας και δίνουν νόημα στο χρόνο μας και στην καθημερινότητά μας.
Αγαπητοί μου φίλοι, γονείς των παιδιών μας να χαίρεστε  τα «καμάρια σας/μας».
Για μια ακόμη φορά
Σας Ευχαριστώ.
Φώτης Κατσίκας

Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ 25 €

Με την ευκαιρία, για μια ακόμη φορά, τονίζουμε ότι εάν υπάρχουν γονείς που λόγω οικονομικών δυσχερειών αδυνατούν να πληρώσουν τη συνδρομή των 25 € να το δηλώσουν στον κ. Κατσίκα Φώτη (με εξασφαλισμένη την εχεμύθεια) και να συνεχίσουν να φέρνουν το παιδί τους κανονικά στην προπόνηση χωρίς να πληρώνουν.
Θα στεναχωρηθούμε αφάνταστα αν μάθουμε ότι κάποιο παιδί δεν έρχεται στην προπόνηση, γιατί η οικογένεια αδυνατεί να πληρώσει τη συνδρομή.  
Τουναντίον, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι «οικογένεια» με συνδετικό κρίκο τα παιδιά «μας».  Μέσα στην οικογένεια ο ένας βοηθάει τον άλλον όταν υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Άνθρωποι είμαστε, μη διστάσετε να μας πείτε το πρόβλημά σας και … δεν υποσχόμαστε λύση αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε … όσο μπορούμε.

Από την άλλη,
παρακαλούνται οι γονείς που δεν ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία να είναι τακτικοί στη συνδρομή τους, η οποία πληρώνεται ανά δίμηνο, στην αρχή του πρώτου μηνός.
 

 


 

print

Written by