29-1 ΚΑΙ 11-2-12 ΟΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δύο ημερίδες Κλειστού Στίβου θα συμπεριλάβει στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Κλειστού η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Την Κυριακή 29-1-2012 και το Σάββατο 11-2-2012 θα γίνουν οι ημερίδες της ΕΑΣ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και (το άλμα επί κοντώ στο Καυτανζόγλειο).  Το πρόγραμμα και τα αγωνίσματα θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.
Η πρώτη ημερίδα καθορίστηκε για την Κυριακή 29-1-12  επειδή το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο υπάρχει αγώνας. Παρόλα αυτά γίνεται προσπάθεια το Επί κοντώ να γίνει το Σάββατο 28-1-12 στο Καυτανζόγλειο, επειδή την Κυριακή το Καυτανζόγλειο είναι Κλειστό. Οι υπεύθυνοι της ΕΑΣ και του Σταδίου μελετούν το θέμα και θα αποφασίσουν. Την οποιαδήποτε απόφαση θα σας την κοινοποιήσουμε έγκαιρα.

ΔΥΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ:
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ για να βοηθήσει τους αθλητές του άλματος επί κοντώ, ζήτησε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ να εγκρίνει και δύο ημερίδες (μόνο για το άλμα επί κοντώ στο Καυτανζόγλειο). Οι ημερίδες εγκρίθηκαν και θα γίνουν στα ενδιάμεσα Σάββατα, δηλ. στις 4-2 και 18-2-2012. Τα έξοδα θα τα καλύψει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ (βοηθούμενος από όσους  αθλητές άλλων συλλόγων επιθυμούν να αγωνιστούν). Για χρόνια τώρα τις πρόσθετες ημερίδες στο άλμα επί κοντώ τις καλύπτει οικονομικά εξ ολοκλήρου ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Πιστεύουμε ότι είναι καιρός να συνεισφέρουν και οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι- αθλητές του άλματος επί κοντώ. Το δίκαιο το επιτρέπει αλλά και οι συνθήκες το απαιτούν!
 

print

Written by