ΟΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ «ΣΑΒΒΑΤΟ»

ΟΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ «ΣΑΒΒΑΤΟ»

Τελικά όλες οι ημερίδες άλματος επί κοντώ θα γίνουν «Σάββατο» στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ). Ακόμη και για την πρώτη ημερίδα, που είχε ανακοινωθεί ότι όλα τα αγωνίσματα θα γινόντουσαν την Κυριακή 29-1-12 στο Αλεξάνδρειο, το επί κοντώ θα γίνει το Σάββατο 28-1-2012 στο Καυτανζόγλειο. Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και έτσι λύθηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί επειδή το Καυτανζόγλειο την Κυριακή είναι κλειστό.
Συνοψίζοντας έχουμε δύο ημερίδες της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ 28/29-1-12 και 11-2-12 και δύο επί πλέον ημερίδες, μόνον για το επί κοντώ που θα γίνουν στο Καυτανζόγλειο τα ενδιάμεσα Σάββατα, δηλ. 4-2-12 και 18-2-12.

Μία κλιματιστική «ντουλάπα» τοποθετήθηκε το πρωί στη μέση των διαδρομών στίβου στο κλειστό προπονητήριο του Καυτανζογλείου. Παρά την πρότασή μας να τοποθετηθεί κάτω στον ανοιχτό χώρο του άλματος επί κοντώ (από όπου ο ζεστός αέρας θα πηγαίνει  και επάνω) το μηχάνημα τοποθετήθηκε στον πρώτο όροφο.
Το παράξενο είναι ότι τοποθετήθηκε  εκεί για τους δρομείς, οι οποίοι όμως προπονούνται κυρίως στο Αλεξάνδρειο αφού εκεί έχει θέρμανση, ενώ  οι επικοντιστές  δεν έχουν άλλο χώρο για προπόνηση αλλά ούτε και για αγώνες.  Στην αίθουσα αυτή (ψυγείο)  θα γίνουν  οι 4 διαδοχικές ημερίδες κλειστού στίβου. 
Ευχαριστούμε τους υπευθύνους πού παραμονές των ημερίδων  (οι δρόμοι και όλα τα άλλα άλματα  θα γίνουν στο Αλεξάνδρειο – στη ζέστη) τοποθετούν το κλιματιστικό στον πρώτο όροφο!
Άλλα αγωνίσματα το έχουν δίπορτο και άλλα … (τι μας νοιάζει αφού δεν έχουμε επί κοντώ)!  
Δεν πειράζει συνηθίσαμε να τα κάνουμε όλα μόνοι μας αλλά μερικά πράγματα βγάζουν μάτια και δεν δικαιολογούνται με τίποτε.
Καλά κάνουν όσοι έχουν πρόσβαση στα κέντρα αποφάσεων και μπορούν και φροντίζουν για το συμφέρον τους• λίγο πολύ όλοι έτσι ενεργούμε σε ατομικό επίπεδο.
Υπάρχει όμως μια διαφορά … μη μας πούνε ότι φροντίζουν για το καλό του “αθλητισμού γενικά” … τουλάχιστον εμάς δεν μπορούν να μας πείσουν! 
 

print

Written by