ΠΑΤΣΟΥΚΑΚΗΣ VS ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΤΣΟΥΚΑΚΗΣ VS  ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

ΣΤΗΝ  ΑΥΡΙΑΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

 

Αύριο Σάββατο στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ στο Καυτανζόγλειο, θα γίνει το άλμα επί κοντώ  σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Στις  15:30 θα γίνει το επί κοντώ (Γ) και στις 17:00 το επί κοντώ (Α).

Ελάτε να δείτε τις αθλήτριες και τους αθλητές του επί κοντώ της Βόρειας Ελλάδας να προσπαθούν για το καλύτερο. Ο αυριανός αγώνας προβλέπεται συναρπαστικός αφού οι αθλητές θα προσπαθήσουν  να βελτιώσουν τα ρεκόρ τους. Είναι τόσο καλό το κλίμα μεταξύ των αθλητών  που «τα στοιχήματα» έπεσαν βροχή. Ελάτε να τους βοηθήσουμε να πετύχουν το στόχο τους. Οι αθλητές και αθλήτριες υπόσχονται να μας αποζημιώσουν…

Μεταξύ άλλων θα αγωνιστεί και ο Πατσουκάκης Δημήτριος του Ολυμπιακού, 3ος νικητής των πανευρωπαϊκών αγώνων Νέων 2010 με (5.55), καθώς και Στυλιανού Νίκανδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με ρεκόρ στον Κλειστό (5.37) που είναι και ρεκόρ Κύπρου.

Από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα αγωνιστούν  και οι: Μπέλος Θεοφάνης, Καρεκλάς Αλέξ. -Κωνστ/νος, Τριανταφύλλου Γεώργιος, Χατζιόπουλος Κοσμάς,  και Δρόσος Φώτιος.
Στην ημερίδα συμμετέχουν και οι βετεράνοι αθλητές  Ρίζος Ανδρέας του ΑΣ ΑΡΗΣ και Παπαγεωργίου Κώστας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Στις γυναίκες από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα αγωνιστούν οι:  Σολομωνίδου Δήμητρα, Μιχαήλ Αθηνά, Βακουφτσή Θεοδώρα, Μητράκου Έλλη, Τριανταφύλλου Ναταλία κ.ά.

Από τα αποτελέσματα της ημερίδας θα εξαρτηθεί και η συμμετοχή των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.
Παρακαλούνται οι προπονητές των αθλητών που η επίδοσή τους δικαιολογεί τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, να έρθουν σε επαφή με τον κ. Κατσίκα για να παρουσιάσουμε ολοκληρωμένη πρόταση μετακίνησης στους υπεύθυνους Εφόρους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
 

print

Written by