ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (Α) ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΡΟ Ο (2ος, 3ος, 4ος) ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΟ Ε.Κ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ …
ΣΕ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΝΟΤΟ!

Στην προχθεσινή ημερίδα της Θεσσαλονίκης, στο άλμα επί κοντώ συμμετείχαν 20 αθλητές/τριες από 9 συλλόγους της περιοχής (12 αθλητές και 8 αθλήτριες).

Στην επίσημη ημερίδα των Αθηνών στις 4.2.12 συμμετείχαν πολύ λιγότεροι! Βλέπετε αποτελέσματα.

Από τη στιγμή που ο ΣΕΓΑΣ αφενός μεν δεν καλύπτει (στην ουσία) έξοδα μετακίνησης και διαμονής για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και αφετέρου ακόμη και η νίκη στο αγώνισμα δεν οδηγεί πουθενά … ούτε στους Βαλκανικούς αγώνες (προσωπικά) δεν βλέπω και τον λόγο να κατεβαίνουμε στην Αθήνα.

Προτείνουμε (για το επί κοντώ) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα να γίνεται σε Βορρά και Νότο! Έτσι και αλλιώς δεν έχει καμία σημασία η συμμετοχή ούτε και η νίκη σε αυτό το πρωτάθλημα αφού, στις μέρες μας, ο ΣΕΓΑΣ ασχολείται μόνο με τους πρώτους. Τους πρώτους τους ξέρουμε ήδη από τις τόσες επιτυχημένες παρουσίες τους ανά την Ευρώπη.

Οι κορυφαίοι μας, δικαιολογημένα, έχουν πρόσβαση σε πάμπολλα διεθνή μίτινγκ. Αγωνίστηκαν και αγωνίζονται στα κορυφαία μιτιγκ της Ευρώπης, έχουν πιάσει επανειλημμένα τα όρια για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και έρχεται ο ΣΕΓΑΣ και τους βάζει να αγωνιστούν και στην Βαλκανική Ομάδα! (Θα μπορούσαν να αγωνιστούν, με στόχο να γνωρίσουν το στάδιο που θα γίνει σε λίγο το Παγκόσμιο είτε εκτός συναγωνισμού είτε εντός αλλά  να δήλωναν και έναν επικοντιστή εκτός συναγωνισμού με βάση τις επιδόσεις των αθλητών στις ημερίδες.

Αλήθεια δεν μας είπαν οι υπεύθυνοι της Εθνικής Ομάδος του ΣΕΓΑΣ  ο δεύτερος, ο τρίτος, ο τέταρτος κ.ο.κ. έλληνας αθλητής του επί κοντώ πού θα αγωνιστεί; Πόσες ευκαιρίες τους δίνουμε για να επιδιώξουν τη βελτίωσή τους και γιατί όχι τη συμμετοχή τους σε μεγάλους αγώνες; Αλλά ποιός νοιάζεται για το δεύτερο ή τον τρίτο … αφού έχουμε τόσο καλό πρώτο!!!

Γιαυτό και εμείς καλούμε όποιον επικοντιστή θέλει να έχει μια ακόμη αγωνιστική ευκαιρία να έρθει στις 18 του μηνός να αγωνιστεί στο Καυτανζόγλειο αντί για την Κωνσταντινούπολη!
Ελάτε στο Καυτανζόγλειο στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ  κερνάμε και … γκοφρετάκια).
 

print

Written by