Ο ΧΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

Πολύ σύντομα ο προπονητής μας κ.Χατζιόπουλος Κοσμάς θα φύγει για την Αυστρία για μεταπτυχιακές σπουδές. Η απουσία του κ. Κοσμά ως προπονητή στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα καλυφθεί  εύκολα ή δύσκολα με κάποιον άλλο συνάδελφο. Η απουσία όμως του κ. Κοσμά από τη ζωή μας και την καθημερινότητά μας δεν πρόκειται να καλυφθεί με … τίποτε! 
Μπορεί η ορχήστρα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να συνεχίσει να παίζει υπέροχα κομμάτια όμως ο ήχος θα είναι διαφορετικός. Από την ορχήστρα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα απουσιάσει ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά της όργανα εκείνο που έδινε ένα ξεχωριστό τόνο στη μουσική μας
Θα μας λείψει ο “αχώνευτος” θα μας λείψει ο “στριμμένος” θα μας λείψει ο κ. Κοσμάς μας.
Ο μόνος λόγος που θα μας κάνει να υπομείνουμε την απουσία του κ. Κοσμά είναι ο σκοπός της απουσίας του. Μας φεύγει για μεταπτυχιακές σπουδές. Θα μας λείψει για να σπουδάσει, να γίνει καλύτερος και να βελτιώσει τη ζωή του.
Όμως, όπου και να πάει, όσο μακριά και αν είναι εμείς θα τον νοιώθουμε δίπλα μας αφού το κάθε τι θα μας θυμίζει τον «Αχώνευτο».
Στο καλό κ. Κοσμά μας.
Να ξέρετε ότι η σκέψη μας θα είναι κοντά σας και θα σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα.
Σας ευχόμαστε να έρθουν όλα βολικά και η προσπάθειά σας να έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Σας αγαπάμε γιατί το αξίζετε· γιατί έχετε κερδίσει την εκτίμησή μας και το σεβασμό μας.
Κάποτε σας ρωτήσαμε αν «παίξαμε τάβλι μαζί» κάτι που σήμαινε πολλά…
Είναι καιρός να γίνει εκείνος ο αγώνας (δεν πειράζει που θα χάσετε!) γιατί στην ανάλογη ερώτηση θα έχετε το δικαίωμα να λέτε ΝΑΙ με ό,τι αυτό συνεπάγεται…
Κοσμά μου … θα μου λείψεις…

Με παρηγορεί το γεγονός ότι θα βρίσκεσαι σε … καλά χέρια.

print

Written by